Bug / Oyun hatasi Yazık Yazık !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NoThingLose tarafından 1 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. artık nasıl tabir edeyim bilmiyorum ama suyu çıktı *** Siz kaybediyorsunuz gene mağdurluktan geçtim artık bigpoint yapamayacağı işin altına yatıyor . Bunu yapacaksan birleştireceksende serverleri adam gibi yazılımcı bulacaksın bi işten anlamayanları değil *** !cezada verecekseniz verin !!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ekim 2018
    -megas06- bunu beğendi.
  2. HAYAT

HAYAT User

Gerçekten bende bezdim dostum..

NoThingLose bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dikkat edin. MEsajınızı düzenledim. Tekrari halinde ceza uygulanabilir.

Her haftasonu 50 hades yapmak için onlarca saat bilgisyar karşısında harcayan bir oyuncu olarak, sizinle aynı sorunları bende yaşamaktayım. Bu sorunu defalarca Almanyadaki merkez ekibe iletdik, rapor etdik. Üstlerim merkez ekibe her gün yaşnan sorunlardan ötrü baskı yapmakta, çözümün istmekte. Lütfen sakin olun. Teknik ekib sunucu birleşileri tamamlandıkdan sonra tüm dikaktlerini bu yaşanan sorunlara vereceğine ve sorunu en kısa sürede çözeceğine inanıyorum.

İyi forumlar.

4. Bu sorunların sorumlusu forum çalışanları değil :)

Bigpoint GmbH,
    Drehbahn 48,
    Hamburg,
    Germany

Adresine gidebilirsiniz... Mail atarsanız cevap gelmez :) En azından bu seviyede bir itirazınız varsa en iyi tavsiye buraya gitmeniz dir... THY nin İstanbul-Hamburg ekonomi sınıfı 3 bin - 4 bin TL arası değişiyor...

5. uzayl80

uzayl80 User

bazı sorunları yaşamamak için yan gelip yatmak yerine acil oyunu kuranların bir çözüm bulmaları gerekir burda 50 kere bagırdım servar birleşmesi oyunu kaldırmaz diye kimse takmadı imam bile bildiğini okudu unutmayın akıl akıldan üstündedir her insanın zekasıı bir değildir kulak verilse kaarlı cıkarlardı eski sistemde acık artırma sonucları hemen gelirken yeni sistemde en az 2 sat bekiliyoruz buda bir sorun

6. Siz 50 kere bağırmış olabilirsiniz ama bende 100 defa yazdım... Sunucu birleşiminin acıları çok ağır olacak diye... ayrıca şu yazılarınızda lütfen imla kurallarına daha özen gösteriniz... Burada forum çalışanlarının bir suçu, günahı yok.

7. uzayl80

uzayl80 User

benim sorunun forum ve oyun modlarıyla değil oyunu kuranlarla ilgili

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sunucu birleşimi genel olarak üyeler tarafından olumlu karşlanan bir durumdu ve şahsi görüşüm oyuna yeni bir renk kattığıdır. Yaşanan sorunlar tamamen çözüldüğünde sunucu birleşiminin gerçek faydalarını göreceğimize inanıyorum.

İyi forumlar.

9. uzayl80

uzayl80 User

allah için olumlu demeyin şuna nesi olumllu sayın mod eskiden lag tag bot vardı birlesimden sonra daha cok botcu lag vs vs var acık artırma saat bası hemen envartere yüklenirken servar brleşmesinde 2 saat bekliyoruz bunun nesi olumlu anlamıyorum gelelim botculara tr 4 ile tr 6 birleşince botcu sayısıda artmış oldu hadi gecmiş olsun

10. Uzayl80 seksen kardeşim gördükçe, aklıma geldikçe gülmek geliyor ismine :D Uzaylı 80 :D

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bot konusu merkez ekibin insiyatifinde bu konuda sizlerin şikayetlerin iletmekteyiz. TR6 suncusu TR4 suncuna birleştiği için açık artırmadan kazandığınız ödüller 25 geçe hesabınıza aktarılmaktadır. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. uzayl80

uzayl80 User

ı harfi yok L harfinin kücüğü var :D :D

sayın paradok birleşimden önce hemen 10 dk içinde hesaba geciyordu şimdi bekliyoz ne anladık bu işten demekki biyerde sorun var

13. Merhaba bende uzayl***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2018
  14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dkkat edin, devamı halinde ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.