yaziklar olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 1 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

tr serverlerine takmayan merkez turk oyuncularla dalga geciyor
    ve sizi alis veris kesmeye davet ediyorum serverrrr

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ekim 2018
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşanan sorunların merkez ekib tamamen farkındadır ve çözümü için çalışmaktadır. Lütfen sabırlı olun, en kısa sürede tüm sorunların çözüleceğine inaniyorum.

İyi forumlar.

3. TurcoReino

TurcoReino User

Modum inanıyorsunuz ama çözülmüyor.Bir boss kesmek işkence haline geldi. 2018 yılında bu sorunların hızlıca çözülememesinin nedeni nedir gerçekten merak ediyorum.

4. Sene 2018 olmuş her şeyin basitleşip daha iyi bir halde olması gerekirken hergün bağlantı sıkıntısı yaşıyoruz cidden üzücü

5. uzayl80

uzayl80 User

bu oyunların sorunları bitmez arkadas bitmezz yalnız son anda bişey farkettim bu oyun aşırı derece ram yiyor + pc yi ısındırıyor arkadaslar su gibi upload yiyo yanii test edildi

6. Zan-zun

Zan-zun User

yaw Sabah giriyom yeniden baglan aksam giriyorum yeniden baglan bune ya ayipdir insalarin hakini yiyorlar magudr ediyorlar sabir sabir nereye Kadar ama
    yok yapamiyorsan kapat yaptikdan sonra ac miletin parasi cebinde kalsin ya

avrupa serverini yaptilar ama turkiye serverlrini takan yok

oyun donmasini gecdim hadi haritalar botcu dolu

vallaha rezilik diz boyu oyunun kalitesi neyi kalmadi ama biz mal mal bekliyoruz isde

serefsizim diyorum bundan sonra uri cekmeyecem oyuna girmiyorum serfeszim dedim nokda hadi iyi oyunlar

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazık ki sizlere uzun süredir aynı cevabları verdiğimin ve çok az bir gelişme olduğunun bende farkındayım. Ama ne yazık ki bu sorundan sizler gibi bizde oyuncular olarak muzdaripiz. Almanyadki teknik ekibin sorunu en kısa sürede çözmesini ve siz değerli pilotlara oluşan kayblarından ötrü telafi vermelerini umuyorum.

İyi forumlar.

8. kralsız

kralsız User

adminim tr serverlerde hep böyle anlamıyorum sizi yabancı server miss donma falan yok lag yok bug yok süper bi serverdir yabancı

9. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Yabancı bazı serverlerde aynı sorunlar bulunmakta ve sorunları düzeltmek için çalışmalar sürmektedir. Sadece tr serverleri böyle değildir .

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.