YAZIKLAR OLSUN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eskılerdenkımkaldı tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chatlerde faşizm uygulayan adminleri kınıyorumm......yetr artık onu demek ban bunu demek ban.. ban dersen ban....!!!!!! siz banladıkça ben yine doğruları yazıcam...!! bu kadar baskıcı bir chat hiç bir online oyunda yok.... bu kadar mı korkuyorsunuz düşüncelerimizdn...! tek sığındıkları şey ortam bozulmasın... yok kurallara bakın!!! 8 yıldır oynuyorum bn...ezberledım. "ADİ" dediğim için banlandım ya kahkahalarıma yan komsum uyandı!!!! yazık sadece yazık!!!

2. tamamen katılıyorum sende benim gibi yap chatlerin banla boykot et açma bile onlar otomatik cevaplarını kopyala yapıştır yapsınlar.

3. Merhaba ;

"Adi" kelimesini bu kadar küçük görmeyin. Siz baskasina dediginiz icin ban almissiniz. Fakat baska birisi size dese ve ban almasa yine konu acacaktiniz chatten hakaret var diye, buna adım gibi eminim. Azıcık kelimelerinizi secerek kullanin, dikkatli kullanin, ve rica ediyorum abartmayin.

Chat ban sikayetleri icin Support'a basvurunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.