Yazıklar Olsun.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Onurcann_273 tarafından 23 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben Eski Darkorbiti Özledim. Argelerin Olmadıgı Skylabın Olmadıgı. Apisin Zeusun Olmadıgı Sadece Flax Ve İrisin Oldugu Darkorbiti Özledim. 4-4 De Baskın Savaslarını Özledim. Dostça Kesilen Cubikonları Kristallonları Özledim. 4 Sene Önceki Darkorbiti Özledim.! Beraber Ana Harita Baskını Yaptıgım Arkadaslarmı Özledim. Darkorbit Bu Darkorbit Degil.

Günümüzdeki Darkorbit. İnsanların Vicdansızca İnsanlıktan Çıktıgı Bir DArkorbit Oldu. Kargo Kutusunu Almak İçin Kendi Adamını Kesen. Şeref Kasmak İçin Normal Klanlara Savas Açıp Onları Kesen. Kristallonu Kesmek İçin Krisi Kesen Adamı Kesen İnsanlar YOK OLSUN ! Baska Şirketlerle Vs Attıgın Zaman Kendi Adamına Yardım Etmeyip Kendi Adamını Kesen Sonra o düşman Bana kalsın diyen bir darkorbit. ve ÇOCUK Toplulugu Oynamaktadır. Arkadaslar Sesime Ortak Olun. Suanki darkorbiti ortadan kaldıralım. Lütfen Dediklerimi Anlayn.

İYİ OYUNLAR !

Uгαηyum** bunu beğendi.
  2. Ancasin

Ancasin User

4 sene öncesini görmediğim için olumlu/olumsuz yorumum yok. Ancak apis, zeus, skylab, arge vb. şeyler zaman içinde yenilik olarak eklenmeliydi zaten oyunun gelişmesi açısından; sonuçta hiçbir oyun ilelebet aynı yerinde sayamaz. 2. paragrafdaki dediklerine ise katılıyorum, benim de başıma çok geldi; ancak bu durum da oyunla değil oynayanlarla alakalı.

3. Bu bir şirketler arası savaş Böyle Şeyler Olmak zorunda.

4. Eyw Bilader. ancak suan durum bu oyuna 4 yıl ara vermiştim. yeniden basladım durum bu gemide pek güçlü degil sırf bu adamlar için maaş gününü bekliyorum hemen gemiyi elit yapacam sırf bu adamların inadına böyle oyun olmaz çünkü. adam dedigime bakma en fazla ama en fazla yaşları 18! yetişkin birisi bunlar yapmaz

şirketler arası degil. kendi adamın seni kesiyor. afedersin ama 5 kurus etmeyen bir kargo kutusu kristallon için.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2014
  5. Boşuna maaş gününü bekleme.Bu şekilde devam et bence.çünkü artık suyu çıktı.profesyonel oyuncular oyunu bıraktı.çocuklara kaldı oyun.bende yakın zamanda bırakmayı düşünüyorum.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyundaki sıkıntılarınızı oyuna mal etmenin ne alakası var anlamadım sonuçta her oyunda olan birşey bu oyundada var ve yenilik yapılmak zorundaydı 4 yıl önce ki darkorbit ile şimdiki arasında tabiki farklılıklar olacak herkez bu oyunu oynayabilir eskidende ben iyi hatırlıyorum yaşları ufak olarak nitelendirdiğiniz kişiler vardı şimdide var bu sorun mudur bilemiyorum çünki ben 4 yıl öncesi ile şimdiki arasında çok fark göremiyorum çünki ben o zamanlar porttan çıkamıyordum şimdi yine güçsüz bir oyuncu porttan çıkamıyor hala aynı bir ezicilik üstün oyunda bunun yaş ile bir alakası yok bir insan zamanında tabiki bunu kendisini bilen kişiler için yazmıyorum bir insan zamanında ne zorluk çektiyse biraz güçlenince aynısını bir başkasına yaşatabiliyor bu zihniyet ile alakalıdır yaş ile değil ve evet eskiden şirket savaşları vardı ve çok güzeldi ama bazı ara bozanlar maalesefki iç savaşları kızıştırdı ve artık şirket savaşları yok denecek kadar az bunun önünede artık geçilemez diye düşünüyorum ama oyunun bu hale gelmesi sadece insan üzerinden değerlendirilir oyun üzerinden değil.

Ancasin bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.