yazıktır günahtır:@@@@@@@@@@@

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Onurcann_273 tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pvpdeyim. venganceyim full hız + seprom beslemeliyim. adamlardan kacıyorum güzel. yakalayamıyorlarda ama bu portala gelince hemen sıkıyorlar ya bu nedir arkadas kaç kere basıma geldi uri kalmıyor sizin yüzünüzüden ne var bu portalda artık sinirimden ne küfürler ettim artık gerisinide bu şirket düşünsün :mad:@@@@@@@@@@@@@

2. Aynen ama tek bi fark var ben kaçarken beni portta kıstıranları kesiyorum nasıl mı ?

İnanıyorum x2 ile x4 vuran adamı kesmişliğim var pwp de bu tiplere rastlamak çok adam ta nerden sıkıyor arada dağlar kadar fark var adam sıkıo...

Haklısın.

3. messimel

messimel User

hıza seprom besleme yapımıyor onu düzeltmiş olalaımda bende arayı o akdar açıyorum kapıdan atlamak için gittiğimde adam gözükmüyor ama sıkıyor :D

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biraz daha sakin olmanızda yarar var bence çünki internet kaynaklı bazen portala gitseniz de portalda olamayabiliyorsunuz internet hızınız ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.