Yedek Apis

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by •Σ•F•S•A•N•Σ™•17, Aug 1, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yedek apis 45 parça olunca kutudan çıkan apis parçaları ne oluyor ? birine sorduğumda zeus olarak yazar demişti. bende foruma sorayım dedim.

Yedek apis 45 oldu mesela. kutu açtım apis parçası çıktı bu ne olack şimdi ?

2. Cloud

Cloud User

Birikiyordur heralde eğer apis diroitin patlarsa 45 parça ile apis alırsın diğer parçalar tekrar oraya geçer diye umuyorum.

3. Bende de Apis'in yedeği tam , o zamandan beri Apis parçası çıkmadı ben o da tamamlanınca daha çıkmıyor sanıyordum ilginçmiş bak bu , boşa giden 1500 Uridium'lar o_O

4. Dün bu soru tamda benim aklıma gelmişti neyse yarın açarım foruma konusunu diye uyudum şimdi geldim açacaktım ki bunu buldum .. :D

Harbiden ne olacak bende merak ediyorum .. Bir tane Mod çıksa da cevaplasa ..

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bu konu hakkında gerçekten ilk defa soru aldık. Net bir bilgi alıp en kısa sürede size geri dönüş yaptırtacağım

iyi forumlar

6. Sevinirim FMOD'um :) Bu arada sorduğum soru ilk olduğu için ödül verin ya :S bakın ne kadar duyarlı bi oyuncuyum. bi şey keşfetmiş oldum :D

Last edited: Aug 2, 2014
  7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Ödül işine ben bakmıyorum smoda yönelin :)

Arkadaşlar Öğrendim yedek apis bittikten sonra çıkan parçalar çöpe gidiyormuş

bilginize :)

8. ıove

ıove User

Bazen droit cpusu koymayı unutuyoruz. Eğer anlamadan patlarsa o zaman bu parçaları kullanamayacakmıyız yani ?

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

yani yedek apis için 45 parçaya ulaşırsanız yedek apisin parçaları dolduktan sonra çıkan parçalar çöpe gidecek

10. ıove

ıove User

Dolduktan sonraysa iyi :D Teşekkürler cevap için -Andromeda-

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

ne demek görevimiz bu :)

iyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.