Yengeç Droid düzeni hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TEHLİKE tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TEHLİKE

TEHLİKE User

Bugun test serverda yengeç droid düzenini aldım fakat gemi hasar aldığında darbenınde azaldığını fark ettim. Eskiden bu düzeni alınca alınan hasar önce kalkana, kalkan bittikten sonra darbeye vuruyor diye hatırlıyorum. Yani 1k darbe 500k kalkan olsa dahi kalkan bitmeden patlamıyorduk sanki? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bunda da bir değişikliğe mi gidildi? oyuna epey bir zaman ara vermiştim bazı şeyler değişmiş.

2. Eski

Eski User

dostum argeyle beraber yengeç düzenini alırsan %100 kalkana geliyo argesiz olduğu zaman darbe puanı da hasar alıyo

3. TEHLİKE

TEHLİKE User

Hııı olabilir bak haklısın ben o yönden düşünmemiştim test serverındaki geminin argesi yoktu tamam teşekkür ederim :)

4. Merhaba ,

Arkadaşımızın dediği gibi argelere bağlı olarak dediğiniz şekilde oluyor. Eğer argeler eksik ise Kalkan Enerjisi ve Kalkan Sıklığı tam değilse Yengeç olsa da darbe'ye biraz biraz işler.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  5. Eski

Eski User

rica ederim ne demek :)

6. Merhabalar;

konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.