Yengec

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaslar uri biriktiriyodum ama bugun indirim geldi ucus duzenlerine ve yengec ucus duzeni yok bende 55.000 uriye dustu guveden kacarken cok lazim oluyor.Aliyimmi sizce

2. Soyuz*

Soyuz* User

Benim de almak istediğim bir düzen kesinllikle alınmalı kaçarken lazım oluyor.Maalesef uri yok alamayacağız artık :(

3. senberk99

senberk99 User

Kasarsin ya indirim palrti+vip varsa 4 saat kutu topla kasarsn veya 1 zeta ac yap :)

4. Merhaba,

Başkalarına almasını tavsiye ettiğinize göre almışsınızdır diye umuyorum :)
    Tabii ki bazı durumlarda çok işe yarıyor tabi fakat rakibiniz de güve varsa yengeç dizilişinden dolayı hızınız da düşeceği için kaçamayabilirsiniz.
    Tabii ekipmanlarınız bu durumda devreye giriyor yüksek kalkana ve kalkan sıklığına sahip iseniz kaçabileceğinizi zannediyorum.

İyi Forumlar

5. senberk99

senberk99 User

Modum 42k uri var almamaya karar verdim çünkü uri biriktiriyorum zeta açcam anahtar biriktircem kiltlenebilir teşekkürler.

6. Yengeç karşıda güve varsa kaçmanı sağlamaz ki hızın düşüyor zaten :) Sentinel tasarımını iyi kullanıyorsan tercih edilebilir bir düzen bence.

7. senberk99

senberk99 User

Guve varsa savasmani saglar ama :)

8. Merhaba,

Oyuncu isteği üzerine konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.