Yeni açık artırma sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JudgeTC tarafından 24 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SİZCE GELMELİ Mİ ?

1. EVET,KESİNLİKLE

50,0%
  2. HAYIR,GEREK YOK..

37,5%
  3. GELİŞTİRİLMESİ GEREK

12,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JudgeTC

JudgeTC User

selamun aleyküm beyler yararlı olacağı bir konu bu bence..Biliyorsunuz darkorbit'te bir açık artırma salonu var burada gemiler,cephaneler,özel öğeler,modüller falan filan var.. Ama yeteri kadar önem verilmemiş bence açık artırmaya..Ben de oyunu biraz daha eğlenceli olması açısından güzel bir ayar verdim eklemeler yaptım..

SAATLİK BÖLÜMDE ;

1-) LAZERLER : Oyunda açık arttırmada 3 adet lazer var mcb-25, mcb-50, sab-50..Her alışverişimiz de 1000'er tane veriliyor..1000 değilde bunu 3000-5000 yapılacak..Ucb-100(x4) ve Rsb-75 eklenecek..Hatta yeni gelen Bl lazeri de eklenebilir..

2-) ROKETLER VE MAYINLAR : Roketlerde 2 tane roket var bunlara ise yavaşlatma roketi olan Dcr-250 ve buz roketi eklenecek..Mayınlara ise yavaşlatma mayını,kalkanı %50 emen mayın, ve doğrudan tahrip mayını eklenecek..

3-) JENERATÖRLER : Buraya bir ekleme yada çıkarma yapmıyoruz..

4-) ÖZEL ÖĞELER : Burası da bence gayet iyi..

5-) SİLAHLAR : Arkadaşlar silahlarda LF-3 ve Hellostrom roket atarı dışında birşey yok artık buraya LF4 eklenme zamanı geldi..Çünkü yeni çıkan lazer promethius lazeri ile kısa bir zamanda LF4' ün adı duyulmayacak..

6-) ÖZEL : Bu bölüme ise 5k semprom eklensin..

7-) GEMİLER : Saatlik böle kalsın..

:cool: DESTEKLER : Sabit kalsın düzeltecek bir yeri yok..

GÜNLÜK BÖLÜMÜNDE ;

1- GEMİLER : Gemiler bölümünde biliyorsunuz ki aegish,cıtadel ve sperhead ve bunların elite ve veteran tasarımları var.. EKLENECEKLER :

A) Goliath Vanquisher
    B) Goliath Sovereingh
    C) Goliath Champion
    D) Goliath Peacemaker
    E) Goliath Referee
    F) Goliath Kick
    G) Goliath Centaur
    H) Goliath Goal

Ek olarak ; YAMATO, DEFCOM Bunlara daha karar veremedim..

2- MODÜLLER : Onlar sabit kalacak..

HAFTALIK BÖLÜMÜNDE ;

1-) GEMİLER : Arkadaşlar burada da Venom,Dımınısher,Sentinel,Spectrum,Solace,Vengaence Lıghteningh var.. EKLENECEKLER ;

-PUSAT
    -TARTARUS (TORTU)
    - ALSANCAK GEMİ ( TÜRK BAYRAKLI )
    - CYBORG
    - HAMMERCLAW
    - MİMESİS
    - CENTURİON ( YENİ GEMİ )

2-) DROİT : Böyle bir bölüm yok açılacak.. Açıldığı zaman buraya apis ve zeus parçaları satılacak..

Arkadaşlar burada ki amaç oyuna biraz heyecan katmak ve yeni başlayanlara uri yerine credits ile daha hızlı gelişmesini sağlamak..

Anketi doldurmayı unutmayın.. JudgeTC

2. WolfWar

WolfWar User

Uri yerine credi ile daha hızlı gelişiriz yazmışsında bu daha hızlı değil sadece credi ile full olma gibi bişey olmuş. Geliştirilmesi gerek o yüzden şimdilik -1

3. -Star-

-Star- User

Sadece birleştirme kısmından elde edilen gemilerin açık artırmaya konulmaması gerektiğini düşünüyorum.Henüz zamanı değil,hele ki Centurion'un.Onun dışında birkaç oynama yapılabilir.

Üstteki arkadaşın dediği gibi,"şimdilik -1".

4. Aliens

Aliens User

Bu ne yazık ki ütopik olur. Aslında iyi ama fazla kolay. Mesela Cyborg ve Centurion gemisi için istenen kaynaklar belli ve bu kadar uğraş gerektirirken bunu açık arttırmaya ekleyeceklerini sanmam. Ki zamanında LF-4'ün eklenmesi konusunda yapımcılar: ''Bu olmayacak, oyunu fazla kolaya indirmiş oluruz.'' tarzı bir cümle kurmuşlardı. Eh, bu cümleden sonra bunu beklemek biraz hayalperestlik olur.

JohnShepard bunu beğendi.
  5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Ben de arkadaşlarımız gibi bu sistemi ütopik olarak görüyorum fakat her zaman dediğimiz gibi, konu arkadaşlarımızdan yeteri kadar destek gördüğü sürece raporlarımızda yerini alacaktır.

İyi forumlar.

6. arkadaşlar ütopik demişsiniz de, yeni başlayan oyuncular için gerekli bence. full gemi olduğumuz için bu ayrıntıyı fark edemiyoruz ama oyuna başlayan yeni oyuncular şuan oyuna para yatırmadan gelişmek onlar için ütopik geldiğini düşünüyorum. örnek benim arkadaşım sıfır dan hesap açmış oyuna giriyor orta hali bir gemi yapmak için çok uğraş veriyor emeklerinin karşılığını tam alamıyor oyunu bırakıyor, ama sürekli ben oynadığım için geri dönüyor oyuna, yani gerçektende zorlanıyor yenı oyuncular,oyun yöneticileri artık onlar için elini taşın altına koyması gerekir diyorum,

iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.