Yeni Açık Arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Y*İ*Ğ*İ*T- tarafından 10 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben şöyle bir şey düşündüm şuanki açık arttırmada çoğu şey var elit gemiler,haftalık satılan gemi tasarımları v.s bir çok şey bulunuyor neden açık arttırmada pet ve ek hangar binası olmasın değil mi ? bence açık arttırmada :
    Pet ve Ek Hangar Binası olabilir

2. olmaz pet uri harcayanlalr peki ? pet yardımcı pilot tur ve ek hangarda yani saçma

3. -onur5000-

-onur5000- User

Şimdiki ticaret sistemi iyi değişmesin -1

4. ama böyleside güzel olur ve insanların yararına olur değilmi

5. Prophecy

Prophecy User

Bizim harcadığımız uridiumlar nolacak yeter be sürekli açık arttırmaya gelsin credili olsun
    Rahatsız oluyosan oynama!!!

6. Peki önceden alanlar? Kredi ile alabilirken neden 50k uri verecekler? Ayrıca herşeyin kolayına kaçmamak gerek. Ver 50k uri sen de al.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Sayın .uzayx. sizi defalarca uyardım lütfen karşı tarafı rencide etmemeye dikkat ediniz.Kısa bir süre uzaklaştırıyorum.

Fikrimize gelirsek.Pet koyulabilir ancak pet le bitmiyor protokoller o yüzden oyum olumsuz.

Son düzenlenen: 11 Nisan 2014
  8. Bencede değişmesin sonuçta para veren insanların zoruna gidebilir...

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.