Yeni Avantaj Kutusu Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BaRıŞ[KyS] tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu avantaj kutuları bütün serverlere gelmiş ama globallerde yok. Globallere ne zaman aktarılması planlanıyor acaba ve neden en son globallere geliyor böyle şeyler ?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Galaksi kapılarında kuiper kapısı bulunuyor mu? Global serverlerine ne zaman gelir bununla ilgili bir bilgim yoktur.

İyi Forumlar.

3. Merhaba ,

İlave olarak sunucu zaman farklılıkları v.b. nedenlerle gecikmeler yaşabilir. Fakat zamanla her sunucuya dahil edilecektir.

İyi forumlar.

4. Kuiper kapısı geldi , açtım yaptım bitirdim hatta. Ama kutu gelecek deniyordu baktım kendi serverimde yok. TR ye girip baktığımda vardı.

5. Normalde TR server saatine göre gelen resetten 30 dakika sonra gelmesi gerekiyordu. Ama ne reset geldi ne de kutular :) 60 GG duyunca bi kutudan insan heyecanlanmıyor değil :)

Ben 70.000 uridiuma açtım kapıyı :) Şanssızlık seninki maalesef :/

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kapı biraz geç geldiği için olabilir. Yarın oyunu kontrol ediniz yarınki resette çıkabilir.

İyi Forumlar.

7. am 7000 enerjide birtek kapı parçasıyok bunun şansla ne alakası var moderatör cevap verirmisiniz lütfen

8. Peki , ilginiz için teşekkür ederim.

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica Ederiz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.