Yeni avataj kutuları ne zamana kadar kalıcak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 24 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sorumu başlıkta belirttim cevap almak istiyorum

2. 25 inde bitiyor

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.
  3. Ayın 26sı saat 01.00

4. Merhaba ,

Tarih değişmezse 25 Kasım gece saat 01:00'den sonra yani 26 Kasım'a geçtiğimizde bitecektir.

İyi forumlar.

5. Adminim dediğiniz tarihi hesaplarsak arada 23 saat fark var :D

25 Kasımı geçtiğimizde 26 Kasım 01.00'de biraz daha uygun :)

6. bari son anda, ilk andaki haline döndüren de oyuna bağlılığımız artsın hacılar. :D

7. Merhaba ,

25 Kasım gecesi diye belirttim yani tarih 26 Kasım'ı gösterdiği zaman. :)

İyi forumlar.

8. "25 Kasım gece 01.00'den" sonra derken 25e yeni girmiş oluyoz :) 01.00'de gece oluyor gündüz değilki :p

9. Merhaba ,

Ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi çözemedim. :) Normalde 24 Kasım'daydık 4 dakika itibari ile 25 Kasım'a geçtik. Ama oyuna göre tarih 01:00'den sonra değişiyor. :)

İyi forumlar.

10. tarih sorununun aşılması güzel..

11. Adminim şimdi 25 Kasım 01.00'den sonra demişsiniz yani 25e yeni girmişiz oluyor. Yani 24 bitti 25e girdik oluyor ve 26 Kasıma geçtiğimiz zaman arada 23 saat fark olmuş oluyor :D

12. Merhabalar;

Tarihin karıştırılmasının nedeni Almanya ile 1 saat fark olması.Onlarda 25 Kasım 23:59da bitiyor,Türkiye saati ilede 00:59da bitiyor.
    Etkinliğin 1 gün geç başlamasından dolayı belki uzatma verilebilir oda bi ihtimal tabi kesin birşey yok:).

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 25 Kasım 2015

13. yanlis 00:59 bitiyor :)

14. Modum sizde karıştırdınız :D Arada 1 saat far var siz 2 saat yazmışsınız :) 00:59

15. Merhabalar;

Pardon henüz tam uyanamadım düzelttim şimdi teşekkürler:).

İyi forumlar.

16. 100 bin gg topladı millet bizde bi kaç binle yetinicez artık İce roketi ne zaman çıkıcak

17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geçen yıl kış etkinliklerinde çıkmıştı.

Bu yıl da çıkarmı biliemiyoruz.

Gerekli açıklama forumda duyurulacaktır.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.