yeni Azerbaycan serveri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Qalatasarayli tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, yeni Azerbaycan serveri achilmasi ichin sizlerden destek bekliyorum arkadashlar ozellikle Azerbaycandan oynayan arkadashlardan

2. Cloud

Cloud User

Azerbaycanlı kardeşlerimize destek olmak boynumuzun borcudur.

Umarım amacınıza ulaşırsınız :)

perimasalı ve Qalatasarayli bunu beğendi.
  3. eyv kardes

4. her ülkenin kendine ait bir sunucusu olması hakkıdır :) +1

perimasalı bunu beğendi.
  5. hep destek tam desteek :) Azərbaycan ürəyimdə bir şah damardır :)

perimasalı bunu beğendi.
  6. Azerbaycan Türkiye Özbekistan Türkistan Türkmenistan Kırgızistan tataristan... afganistan +1 hepsi bizim kardeşimizdir kazakistanda var

perimasalı bunu beğendi.
  7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Destekliyorum bencede olmalı :)

İyi forumlar

perimasalı bunu beğendi.
  8. Ancasin

Ancasin User

Azerbaycan'dan oynayanlar da olursa neden olmasın :) +1

perimasalı bunu beğendi.
  9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

bencede olsun

konuya kolaylık olması açısından anket ekleseydiniz daha güzel olabilirdi :)

perimasalı bunu beğendi.
  10. Olması lazım bencede :)

perimasalı bunu beğendi.
  11. olması lazım foruma sık ekle olsun olmasın diye

12. PAPATYA

PAPATYA Guest

Yeni server, yeni arkadaşlıklar ve yeni dostluklar demektir. Hele ki bizimle kardeş olan bir ülkenin serverı demek, olması gerektiğini düşünüyorum demek :) +1

Keyifli Forumlar

13. Azerbaycanlı kardeşlerime selamlar umarım kısa sürede azerbaycan 1 serverını görürüz ve devamıda gelir inşallah.

*Qalatasaraylı kardeşim anket açmanı tavsiye ederim

Son düzenlenen: 31 Temmuz 2014
  14. • Öncelikle ''Güncelleme ve Fikir Havuzu'nda bulunan konularda anket olmazsa olmazdır, yeni konu açıp anket eklemelisin.
    • Bence çok çok güzel fikir neden olmasın.

15. destek veren tum arkadashlara teshekkur ederim
    anket eklemeyi bilmiyordum ki, 5 yildir oynuyorum chat ban shikayetleri haricinde ilk defa bi konu acdim) yeni konumu achiyim anketle yoksa FM arkadashlar anket ekleyebilirmi konya?

16. Onların yetkisi var mı bilmiyorum. Yeni konu açıp altta bulunan kısımdan anket eklemelisin, eğer nasıl anket ekleyeceğini bilmiyorsan resimli olarak bir anlatım hazırlayıp anlatabilirim, ama kendin de bulursun yerini konu açma yerine tıklayınca altta.

17. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konunun yenisi açıldığı için kilitlenmiştir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.