Yeni Başladım Bakar mısınız?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Keycan3398 tarafından 22 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Keycan3398

Keycan3398 User

ARKADAŞLAR BEN OYUNA ASLINDA YENİ BAŞLADIM SAYILMAZ. YILLARDAN BERİDİR BİLİYORUM AMA BİR TÜRLÜ SARMAMIŞTI. ŞUAN 2015 TE AÇTIĞIM BİR HESABI KULLANIYORUM. AMA BU HESABA YENİ BAŞLADIM OYUN NEDENSE ŞU ZAMANLARDA SARDI VE DELİ GİBİ GELİŞMEK İSTİYORUM. ÖNCELİKLE 12 LEVELİM GOLİATH VAR FULL LF3 DRODİLER 7 TANE FLAX. KALKAN JENERATÖR FALAN VAR. BAŞLANGIÇ KİTİ ALMIŞTIM O YÜZDEN FULL LF3 FALAN FİLAN. HERNEYSE SADETE GELEYİM. BU FORUMDA OKUDUM NASIL GELİŞİLİR FALAN. HERKES ŞEY DEMİŞ. BOSS KRİSTALLON FALAN KES URİDİUM KAS GÜNDE 10-15K URİ KASARSIN FALAN. AMA ARKADAŞLAR BEN KESEMİYORUM ÇOK UZUN SÜRÜYOR KESMEK. CANIMIN YÜZDE 80İ BİTİYOR BİR TANESİNİ KESENE KADAR. KESTİĞİMDEDE LAZERİMDE ÇOK AZALMIŞ OLUYOR. X1 İLE SAVAŞIYORUM ZATEN. DİĞERLERİNİ ALMAYA ÇALIŞSAM KASTIĞIM 3-5 KURUŞ URİDE X3 E FALAN MI GİDECEK. NOLUR YARDIMCI OLUN. PARA HARCAMAK İSTEMİYORUM OYUNA DA. EMEKLE KASMAK İSTİYORUM. MİLLETE BAKIYORUM OYUNDA EŞŞEK GİBİ GEMİLERLE ETRAFINDA ŞEKİLLİ ŞUKULLU DROİTLER FALAN KISKANIYORUM. BİDE BAŞKA BİR ŞİRKETTEN HERİF GELİYOR 60K 60K FALAN VURUYOR ÖLÜYORUM. SIKILDIM ARTIK BU DURUMDAN. YARDIMCI OLABİLCEK BİRİSİNİ İSTİYORUM ARTIK

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle küçük harf kullanmaya forum kuralları gereğince özen gösterelim, ilk başlarda kendi seviyenize göre kasılın yani katlayıcı çekin kutu toplayın ordan gelen uriler ile geminizin ufak eksiklerini giderin bir klana girin ve size credi yönünden destek olsunlar ticaretten lf3 b02 hız jenaratörü alın sonra pala toplamaya başlayın gemininiz ele avuca gelene kadar kutu toplayın yeşil ganiment kutusu alın onlar sizi biraz daha kara sokacaktır. lf3leriniz kalkanlarınız irislerini hızlarınızı aldıkdan sonra geminize pet alın kutu açtıkça pet için gerekli olan malzemeler birleştirden alabileceksiniz petinizin lvlini kasın 8lvlda bırakın 15 lvl görevi görür 3seviye protokol ve modülleri almanıza yeterli olur. oto yağma ve radar protokolü ve hammade toplama modülü alın.
    Sonra şimdi altta daha önce yazacağım bazı yerleri burada yazdım bazı yerleri dikkate almadan yazıyı okuyun yukarda almanız gerekenler hariç olan.

skylabınızı geliştirin geminiz belirttiğim şekle gelince ana döngü burada başlıyor. 5-3 Haritasına gidip yaklaşık 1 zeta kapısı için 1500- 1600 gg toplamanız gerekmektedir.
    2 kapı açacak kadar kasıp pazar günleri olan x2 etkınliğinde kapıları yapmanızı tavsiye ederim, bu sayede 1 kapıdan 48 bin uridium 50 yeşil ganiment ahatarı ve 100 günlük 25.000x4 dosayası
    kazanacaksınız 2 kapıdan kazandığınız toplam uri 96.000 düz hesap 100 bin diyelim gelen 100 tane yeşil ganiment anhatarını zaten pazar günü açarsanız lf4 günü olacaktır büyük ihtimalle
    Hem lf4 hem birleştirme için parçalar elde edeceksiniz büyük ihtimalle 100 kutudan peti almak için gerekli malzemeleri toplayabilirsiniz.
    peti birleştirden bedavaya aldınız , 1 gün boyunca petinizi 8lvl yapmaya uğraşarak tallon görevler cubi kesmek derken zaten petiniz kısa sürede
    8lvla ulaşcaktır. petiniz 8lvl oldukdan sonra geminizde yaklaşık tahminim 120k uri olacaktır, dükkana girip 3 seviye oto hammadde toplama modülü alacaksınız sadece
    indirim paketi ile 13.125 uriye denk geliyor, petinizde 2 tane protokol yeri olması gerek açmadıysanız 2 adet 3seviye radar protokölü alabilirsiniz indirimli 2tanesi 37.500 uriye denk geliyor.
    geminizde 120k uridium mevcuttu dediklerimi aldınız ve geminizde 70.000 Uridium kalacak.
    Kalan Uridiumu gene tekrar ederek zeta kapısına basın geminizde indirimde olacağı için pazar günleri galaksi kapısındada indirim oluyor.
    70 bine açılmayabilir yaklaşık 300-400 gg daha kasmalısnız. artık hızlı pala toplaybilirsiniz geminizde petiniz de var 2 kat toplayacaksınız
    zaten geminiz şuanlık 8iris olduğu için ilk kapıda havoc aldınız ve geriye 6 havoc kaldı her hafta 2 zeta açarak geminizde 10 tane havoc olana kadar yapmanızı tavsiye ederim zaraınız olmuyor zaten anahtar geliyor
    günlük dosya geliyor. geminizde 10 havoc olana kadar kapıları açıp yapmaya devam edin,
    gelen kutuları geminiz 10 havoc olana kadar açmayın apis gününe sakalyın apisde açın apis de 35 -36 parçadan sonra daha apis için kutu açmayın zaten 5k uri oynuyor her parçada 36 parçada indirimli sanırım
    90k uriye alacaksınız apisi geri kalan kutuları zeus gününe saklayın zeusda açmaya devam edin havoclarınız fullediyseniz,
    sıra artık hercüllerde aynı şekilde yola kappa yaparak devam edin zaten geminiz eski durumuna göre fazlası ile iyi olacak. Benden bukdar tavsiyelerimi uygulayıp adım adım giderseniz kısa sürede yaparsınız.
    Başarılar dilerim

İyi Forumlar.

3. şuanda 5-3 e gidemez modum :DDDDD

4. Keycan3398

Keycan3398 User

kanka zaten bende b02 var. gg ne demek. bide pala ney? gerisini dediğin gibi yaparım. bide bu tamamladığım kapılarda neler olacak içeride?

5. FastPick

FastPick User

Gg galaksi kapı jeneratörü için enerji demek
    Pala paladium demek 5-3 haritasında toplanır ve 5-2 haritasında gg enerjisi ne dönüśtürülür(15 paladium 1 gg eder)
    Ama sen paladium toplama orada sürekli seni keserler katlayıcı varsa sende kamuflaj alıp pvp haritalarında avantaj kutusu topla
    Ben bu şekilde saatte 10 bin uri ve 50 gg kasıyorum

6. kardeş sana uygun iki yol var izleyebilicegin birincisi vip ol 3 haritasında hızlı bir şekilde yaratıkları etrafında topla mordon saimon lara kamikaze yap gereken itinayı gösterirsen 2 saate bile 10.000 uri kolayca kasarsın ikinci yol ctıdel ile güçlendiriciler droit ambar genişletici arge destekli ambar genişletici ile günde 4000 civarı gg yapmak için katlayıcı ile 5-3 haritasında paladium topla ama bu gününü harcatır bilgin olsun

7. arkadaş para yüklemek istemiyorum demiş oyuna bilerek mi yazıyosunuz yok indirim bilmemnesi yok vip almıcakmış işte onları

8. legendw.

legendw. User

Oyunda zayıf güçlü oyuncu ayrımı yok. Herkes aynı akvaryumda. Grafik kalitesi çok iyi olsada oyun da fair play anlayısı yok. En vasat pay to win oyunu. Başlama hic kardesim

9. Keycan3398

Keycan3398 User

Ben oyunu oynamak istiyorum da hala cevabımı alamadım. Nasıl gelişeceğim bu oyunda. KerimBaylar arkadaşımında dediği gibi para harcamak istemiyorum dedim siz yok katlayıcı yok vip falan diyorsunuz. Ayrıca modum siz kutu toplayın uri kasın demişsiniz ben kutu toplayarak nasıl uri kasayım. Saatlerimi veririm öyle. Sonra demişsiniz ki urilerle geminin ufak tefek eksikliklerini giderin. Ben farkındaysanız oyuna sadece aşinayım. Gemiye neler almam gerek ufak tefek eksiklikler ney bilmiyorum. Klan aramaya gelince. Kimse klana almıyor. Ha birde onu kes bunu kes diyorsunuz yok kapıyı aç falan. La ben x1 kullanıyorum neyi kesiyim :D

10. anladığım kadarı ile x-7 haritasına girebiliyorsunuz. burada grup halinde seri kristallin ve kristallon kesin 3 saatte 5k uridium kasarsın hergün 3 saat 5k uri 7x5=35k uri eder. bu bir ayda 140k uridium eder. kesinlikle uridium ile pet alma. parçalar topla ve bedava pet al. parçaları bulmak için yaratık kesmen yeterli. petini 8 seviye yap ve oto yağma al kurtarılan mal protokolü al ve de radar protokolü al bunlar 3 seviye olsunlar. günde bir buçuk saat kutu toplayıp bir buçuk saat kutu toplasan bu ayda ortalama 150k uridium eder. bu uridiumlar ile zeta kapısını açmaya çalış veya paladium toplayıp gg ye çevir 5-3 haritasında bulunur paladium. her 15 paladium 1 gg eder. kruvazör gemisi olan citadeli tavsiye ederim sana ambarı çok sağlamdır :) . bu gemiyi günlük açık arttırmadan credits ile al. ambar genişleticiyi koy. 8k ambar eder. git ve paladium topla. sıkılırım diyorsan avantaj kutusu topla bunlar sana gg kazandırır. Zeta aç yap ve böyle böyle havoçlarını fulle. Bu arada elbette açık arttırmalara önem göster bo-2 ve lf-3 lerini fulle ama geliştirme yapma kesinlikle yapma (aslında bo-2 leri geliştirebilirsin ama tavsiyem en son geliştirmendir.) bu söylediklerimi uygularsan full olmazsın ama fule yakın gemi olursun. Elbette sana ne uygunsa onu yap. benim tavsiyelerim bunlar. eksik varsa arkadaşlar ekleme yapabilirler :) .
    İyi Forumlar.

11. 888

888 User

kardesım basladıysan baslama gerı dön başlayanlar parasını verdi geri alamıyorlar mecburen oynuyorlar benden sana tavsiye başlamanı önermem başladıysan da allah yardımcın olsun

12. Keycan3398

Keycan3398 User

Valla diğerinden daha açıklayıcı bir yazı olmuş :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2018