Yeni başladım ful olmanın yolları ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DARKDAYS_34 tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleyküm arkadaşlar,

Ben daha bugün oyuna başladım. Çok araştırdım oyun galiba Uridium sistemi ile oynanıyor. İlk neler yapmalıyım ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak credi biriktirip ihaleden leonow alabilirsiniz.Bu size ilk haritalarda oldukça yarar sağlar.Zamanla lf3 ve bo2 ve irislerinizi tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar

3. Şuanda 4 levelim nerde credits kasabilirim ? veya level kasmaya devam mı edeyim.

yani bu oyun uridium sistemi ile oynanıryor almasına alırımda öğrenciyim :) o yüzden

4. Merhaba ,

Her oyunda olduğu gibi bir takım şeylere hızlı ( Çabuk ) ulaşmak için uridium alınabiliyor. Yada oyundaki diğer imkanlar ile kasarak , görev yaparak ve zamanla kapı açıp yaparak bir takım şeyleri alabiliyorsunuz. Eğer imkan varsa bu süreyi kısaltmak için para yatıranlar olabiliyor. Örnek olarak ortalama bir gemiyi normal yollardan 5-6 ay içinde yapabilecekseniz bir takım alışverişlerle süreyi kısaltabilirsiniz.

Tercih oyunculara kalıyor aslında yani illa para yatırmanız gerekmiyor. Tabii para yatırmayınca dediğim gibi gelişmek ve bir takım şeylere ulaşmak zaman alıyor.

İyi forumlar.

5. bilgiler için teşekkür ederim.

6. Merhaba ,

Forumdaki bazı bölüm ve konuları incelerseniz epey yararı olacaktır.

Açıklamalar/Sözlük bölümündeki konuları incelerseniz yararı olacaktır.

İlk başlarda Açık Arttırma kısmında kredi ile Leonov almaya çalışın. Sonra zamanla x-3 ve x-4 haritalarında kasabilir yada görev yapabilirsiniz. Daha çok kredi elde edip biriktirebilirseniz bir çok şeyi açık arttırmadan alabilirsiniz. Tabii ki açık arttırmada en yüksek krediyi kim verirse o kazanıyor.

Ayrıca yol yakınken en kısa zamanda Skylab'ınızı geliştirmeye başlayın. Zamanla yeterli seviyeye ulaştığında gemiye Promerium yollayıp satarak kredi biriktirebilirsiniz. Ayrıca ilerde Seprom hammaddesi ile lazer , roket ve kalkan beslemeleri yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. fbrecep123

fbrecep123 User

bak ben sana soyleyım bu oyunda onlıne suren azsa mesela gunluk 1 saat yada sadece haftasonları felan gırebılıyorsan napıcaksın mecburen urı cekıceksın yok gunluk4-5 saat acarım dıyorsan rahatca kasarsın leonovla hem lvl hem credı kasarsın ılk once flax sonra lf2lerı al sonrada bo2 elıt hız vb acık arttırmadan alırsın oyunda para yatırmazsan çok fazla emek ister uğrastırır ama benım gıbı sadece haftasonları gırıceksen oyuna urıdım cekmezsen hıcbırsey yapamazsın ne zevk alırsın ne oynayasın gelır yakın zamanda 758tl lık urıdım vip+ındırım paketı alıcam ben onlıne surem az oldugu için sadece bu

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Herkesin maddi durumu oyuna yeterli olmayabilir o yüzden kendi çapında yapabileceği yönde bilgiler verebilirsiniz.

İyi forumlar

9. fbrecep123

fbrecep123 User

ben zaten kendı capında yapabılecegı bısey dedım sadece onlıne suren azsa bıle skyla at hergun promerıum yolla ama onlıne suren azsa oynama bence cogu elit dizen kısı en az 500tl yatırmıstır karanlık modum benım dedıgım sey bu para yatırmadan elıt olmak cok zor onlıne suren cok cok fazlaysa parasız fullersın

10. ahmettyran

ahmettyran Guest

Öncelikle skylab+Leon ardından skylabdan gelen credits ile LF3 ve yine kendi kastığın uridiumlar ile LF3 basarsan vuruşun sağlam olur. Ardından eğer viplik almayı düşünürsen pet al ve 8 lvle kasmaya çalış.. Kami 3 al ve ondan sonra zaten pet tamiri beleş olduğu için V.İ.P lere yaratıkları ışık hızında kesebilirsin :D Sonrasında goliath alıp kriss haritasında pet yardımı ile kriss ve cubi keserek ilk 3 irisi alıp ardından skylabdan gelen crediler ile irisleri tamamlaya bilirsin..

Bak bu işin temeli SKYLAB da yatıyor. Öyle yada böyle bitireceksin o skylabı :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.