Yeni Başladım Görevler Zor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŞerefliUzaylı tarafından 30 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler daha yeni başladım 11 lwlim goliath full lf 3 full flax :/ nerdeyse full elit hızım 3 tane bo2 düiğerleri bo1 kalkan ve görevlerde benden düşman öldürmemi istiyor sizcede full elit değilken bunları istemesi saçma değil mi yapamıyorum görevleri :/

Sepromcu bunu beğendi.
  2. nerdeyse full elitmi :D hahahah 10 m uriden fazla hrcadım çara geliştirmlerin %85 kadarı tamam 41 argeyim havoc ver herkülde 2şer tane ama ben nerdeyse full elit diyebiliyorum :) buarada günde 30-40 gemi kesiyorum rahat ama bende görevleri almayı unutuyorum ,bence yapma kasıl daha iyi .cubi dön,katlayıcıçek kutu topla:D

3. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Düşman kesme görevlerinizi gemiyi toparlayıncaya kadar bekletebilirsiniz.

Her seviye atladığınızda yeni gorevler eklenir.

Bu görevleri yaparak biraz daha ilerleyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  4. teşekkürler buğra bey :D

5. Merhaba ,

Mod'umuzun dediği gibi yapabileceğiniz görevleri yapıp zorlanabileceklerinizi daha sonraya bırakabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Dostum günümüze göre haklısın ancak eski darkorbitte 8 iris full bo2 adamlar full elitti ne pet ne AR-GE ne geliştirme ne de havoc Herkül vardı

7. Ben Tr4 de 18 lv'e geldim normal bo2 lf3 elit hız irisleri fulledim ama hiç adam öldürme görevi yapmadım takma kafana npc görevlerine devam et. Zamanı gelince yani full elite yaklaştığında çekersin destekleri + şerefi alırsın bütün adam öldürme görevlerini bitirirsin :)

8. WolfWar

WolfWar User

O görevleri yapma basit olanları yap :)

9. ben kendime full elit demedim hızlara full elit dedim kardeş :D yanlış anlamışsın hızları elit yapmama 6 kaldı demek istedim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.