yeni başladım kafam çok karıştı yardım lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Goldman01 tarafından 19 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Goldman01

Goldman01 User

Arkadaşlar yeni başladım eziğim. goli ve tl ile aldıgım aegis var 6 lf3 1 lf4 10 bo2 10 hız var.
    Katlayıcı alıp kastım bir kısmınıda tl ile aldım uri çekip indirimde ama param kalmadı artık.
    Cubikon gruplarında kasıyorum ya da kristallon kesiyorum tek başıma ama zor oluyor. Kastıgım kredi ve uriyle nasıl bir gelişim yapmalıyım. Mesala önce eksikleri uri ile mi tamamlıyım arge mi yapim pet mi alim yoksa kapı mı yapayım. Oyunda bazı arkadaslar uri ile kalkan veya lf3 alma diyorlar hatta arge bile yapma diyorlar uri ile ne yapıcam anlamadım :). Sizin gelişim sıralaması öneriniz nedir ? Nerde kasayım hangi gemi ile kasayım? full yapana kadar olan sıralamayı yazar mısınız lütfen

2. Merhaba ,

İlk olarak açık arttırmadan kredi ile alabileceklerinizi uridium ile almamanız iyi olacaktır. Oynadığınız server'da açık arttırma durumu ne bilemiyorum fakat kasarak , skylab geliştirip Promerium yollayıp satarak , imha ettiğiniz npc'lerin çöplerini alıp onları satarak kredi biriktirebilirsiniz. Uridium'ları biriktirip ilerde uçuş düzeni , geliştirme v.b. yerlere harcayabilirsiniz.

Gemi'nizin LF-3 , B0-2 , İris v.b. eksikleri bittikçe ve ilerde kapı yapabilirseniz özellikle Zeta yapabilirseniz iyi olacaktır. Kapı sonunda gelecek günlük dosyaları ile ilerde arge yapabilirsiniz. Ganimet anahtarlarını biriktirip belli aralıklarla korsan kutusu açabilirsiniz.

5-3 haritasında palladium toplama durumu sıkıntılımı bilemiyorum fakat eğer çok sıkıntı yaşanmıyorsa 5-3 haritasında palladium toplayıp 5-2 haritasında galaksi enerjisine çevirip kapı açıp yapmaya çalışabilirsiniz. PET almak çok zor değil ama iyi verim alabilmek için en az 8 seviye yapmanız lazım ki 3. seviye modül ya da protokol alabilme imkanınız olsun. Bunun içinde yüksek miktarlarda Tecrübe puanı kasmanız gerekiyor çünkü PET açık olduğu sürece kazandığınız TP'nin %5'ini alır.

Hangi gemi ile daha rahat kasıyorsanız onunla devam edebilirsiniz. x-3 veya x-4 haritalarında ya da x-6 haritasında bir kaç kişi Cubikon imha edebilirsiniz. x-7 haritasında Kristallin / Kristallon imha ederek kasabilirsiniz. Ayrıca görevleri yaparsanız ayrıca katkısı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Goldman01

Goldman01 User

Tam istediğim gibi bir cevap verdiniz teşekkür ederim

4. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. :) Ayrıca bir süre daha konuyu takip edip gelecek yorumlara göre bir karar verebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

yeni başladıysan geç kalmış sayılmazsın hiç arkana bakmadan kaç 2 yılda düzenli oynasan büyük pararlar harcamadan full olamazsın.

xxkubixx bunu beğendi.
  6. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Oyundaki chat bölümünden kendinize oyun arkadaşı edinebilir veya klan bularak daha kolay güçlenmeye başlarsınız.

Öncelikle eksiklerinizi credits ile almanızı ve urıdıum ile kappa,zeta,epsilon gibi kapıları tamamlayarak yapmanızı tavsiye ederim.

Petiniz yok ise 3-5 yeşil ganimet sandık anahtarı alırsanız pet için gerekli parçaları bularak birleştir kısmından petinizi alabilirsiniz.

Oyuna hoş geldiniz.

İyi forumlar.

7. lf3-bo2 ve irisler açık arttırmadan alınabilir, kesinlikle uri harcama, belki hız jeneratörlerini hızlıca uri ile dizebilirsin.(goliath için 15 gerekli)
    pet'i birleştir bölümünden parçaları elde ettikten sonra al, görevlerinin ve tp güçlendiricilerinin etkisiyle hızlıca 8.seviyeye kadar ulaştır.
    Sonrasında ister palladium için, ister kutu toplamak için bu işlevlere uygun modül ile donatarak kasılmaya başlayabilirsin.

ben toplamayla falan uğraşamam diyorsan da kamikaze modülü alır, bu sırada görev yaparken kastığın kredilerle açık arttırmaya katılıp lf3 ve bo2lerini tamamladığın için daha güçlü yaratıkları kesmeye devam edebilirsin. uri ile de ar-ge yapmanı öneririm en azından 18-21 arge arası bir değere sahip olana kadar.

8. Merhaba ;

Oynadığınız serveri bilmiyorum ama benim size önerim LF3, BO2, GN7900 vb. malzemelere Uridyum harcamamanızdır. Yeni çıkan 300.000 krediye satılan lazer 145 vurmaktadır. LF3 150 Vurmaktadır. Bundan dolayı bu yeni lazer ile geminizi doldurun. Hızlarınızı kolay bir şekilde ihaleden fulleyebilirsiniz zira en pahalı serverde bile en fazla 2 M den satılmakta oda fazla karşılaşılmayan bir rakam. Hızlarınızı fullediğinizde patlama riskiniz azalacak çünkü kaçabileceksiniz. BO2 ne ihale nede uridyumla almayın. Uridyum biriktirin, HELİX LF4 gününde yeşil ganimet kutusu açın. İçerisinden Hem APİS parçası çıkacak, hem LF4 çıkacak ve en iyi lazere terfi edeceksiniz. Aynı zamanda LF3 ve BO2 elde edebilirsiniz.

Umarım yardımcı olmuşumdur, iyi oyunlar dilerim..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Mart 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.