Yeni Başladım Nasıl Gitmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 22 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

Gemi leonov 5 lf3 gerisi lf2 3 iris 5 flax 4.yü almaya çalışıyorum jeneratörler ilk başta verilenler gerisi krediyle alınnan extralar full slot 4 cpu felan var sizce en iyi nerde kasarım goli olup krise felan mı gitsem daha 10 lvlim yoksa leonovla x3 x4de mi kasılsam hangisi daha karlı olur?
    Leonovun gelen kredide felan etkisi var mı hiç dikkat etmedim.

2. Merhaba ,

Leonov ev avantajı ile birlikte x-3 ve x-4 haritalarında seri şekilde Saimon , Mordon , Devolarium ve Sibelon ihma ederek kasabilirsiniz. İmha ettiğiniz npc'lerin çöplerini toplayıp daha sonra satarak kredi elde edebilirsiniz. Ayrıca skylab geliştirip uygun seviyelere geldiği zaman Promerium yollayıp satarakta kredi kazanabilirsiniz. Ayrıca ilerde vuruşu ya da kalkan gücünü arttırmak için Seprom'a ihtiyacınız olacak.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.