Yeni Başladım ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve qralbab671 tarafından 22 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. qralbab671

qralbab671 User

Arkadaşlar oyuna yeni başladım 180 k uridiumum var elit hiç bişeyim yok hesap bomboş sadece görevlerden gelen 3 lf3 2 bo2 var başka bişey yok uridiumu neye harcıyım sırasıyla oyunda ne yapıyım yardımcı olurmusunuz ?

Kimisi günlük dosyası al diyor kimisi yeşil anahtar al kutu aç diyor kimisi de kapı aç yap diyor ama emin olamadım bu halde kapı yapamam çar bomboş.

Yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım sırasıyla nasıl bi yol izlemeliyim ?

teşekkürler şimididen

2. Latindans

Latindans User

hepsiyle yeşil kutu aç bugün, baya bi lf4 ün olur. Bundan sonra kastığın uriyle de zetaya basmaya başlarsın bugün kastığın lf4 ler yeter zeta yapmana

3. qralbab671

qralbab671 User

yeşil kutuları hangi haritada açtığım farketmez dimi ?

4. Latindans

Latindans User

farketmez ama benim en şanslı olduğum yer 4-1 4-2 ve 4-3

5. Başlama kardeş bu kadar söyleyeyim

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle hoşgeldiniz diyeyim, uridium harcamak için çok erken olduğunu düşünüyorum. Bir klan veya arkadaş grubu bularak görevlerinizi yapmanızı,irislerinizi almanızı ve palladium toplayarak zeta kapısı yapmanızı tavsiye ederim. Açık arttırma sistemini kullanarak birçok yönden eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.