Yeni Başladım Ne Yapmam Lazım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _iEnteresaNN_ tarafından 7 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Şimdi Yeni Başladım İlk Ne Yapmam (Almam) Lazım

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Forum kuralları gereği acil cevap v.b. yazıları başlığa eklemek yasaktır gerekli düzenlemeyi yapıyorum.

İlk olarak görevleri yapmanızı öneririm.

Credits biriktirip açık arttırmadan leonov gemisi almalısınız.

Hız jeneratörü olarak G3N-7900 alın.

İyi forumlar...

3. Tmm Sağolun Moderator

4. İlk önce LF-3 vs vs baya görev var onları bi tamamlayın derim önce.Ardından leonov alıp X-3 ,X-4 te mordon saimon öneririm.Credi için de skylabınızı geliştirmeyi unutmayın.İlerde çok lazım olucak :)

5. goliathyler 2. konfide 500 hızla gidiyorum

6. Pardon?

7. Leonov al önce açık artırmadan en iyi hız jeneratörleri al. sora lf-3 leri aynı şekilde almaya çalış. sonra vegeance gemisini al. hız jeneratörelerini almaya devam et. hız fullenince ki 2 hafta sürebilir (leonov için 6 tane vegeance için 10 tane) leonov ile saimon ve mordon kesersin. sıkıldığında vegaya geçip pvp haritası dediğimiz x-4 haritasında kutu toplarsın. her gün 1000 uri toplasan yeter ki zaten çok kısa sürede toplarsın. sıkılmazsan devam edersin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.