Yeni Başladım Neler Yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yυeмĸαrιѕвαcĸ tarafından 30 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni Başladım Halen Liberatörüm 18 K Uri Birikti
    3 M Kredi Birikti Ne Yapmalıyım Klanım Yok TR3 EİC'im Yardım Ederseniz Sevinirim Teşekkürler

2. Merhaba ,

Bir süre için x-2 , x-3 ve x-4 haritalarında kasılmanız iyi olacaktır. Açık arttırmadan kredi teklifi ile en yüksek teklifi veren siz olursanız eksiklerinizi alabilirsiniz.

Bana kalırsa ilk önce Leonov almaya çalışın daha sonra ona göre LF-3 , B0-2 , Hız ve İris gibi eksikleri zamanla tamamlarsınız. Bir süre idare etmesi için LF-2 , B0-1 v.b. şeyleri kredi ile dükkandan da alabilirsiniz. Uridium bana kalırsa kalsın harcamayıp üzerine biriktirin. İlerde daha iyi yerde kullanabilirsiniz.

Ayrıca Açıklamalar/Sözlük bölümündeki konuları incelerseniz oyun hakkında bir çok konuda bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. Forumlar > Yardım > Yeni Başlayanlar > Kas Kas Credileri Leylaya bidahamı gelecez bu servara ?

bu cok önceden açtııgm konum sana yardımı olacagını düşünüyorum devamını getirememiştim ama ilgi tekrardan artarsa yenisini veya devamını yazarım :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2016
  4. Teşekkür Ederim Yorumlarınızİçin Uzay Yolcusu Hocam Seninde Konuna Bakıyorum Şimdi Tekrardan Teşekkür Ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.