Yeni başladım yardım edin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Işsızadam0104 tarafından 10 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sadece ilk görevleri yaptım ve hesap öylece duruyor 15 k uri ile ne yapmalıyım yardım eder msiniz

2. Öncelikle selam Oyunu biraz kurcalayıp oynamanızı tercih ederim ardından markette satılan 15.000 değerindeki leonov gemisine almalısın sonraki adımın ise 3-3 gidip biraz npc yaratık felan kes bu sayede seviye atlarsın tabi seviye atlarken uridiumunu biriktirmeyi unutma :) bu uridumları lf3 lazer topunu almak için kullan [10.000 Uri] Ve böylece yavaş yavaş geliş iyi günler kolay gelsin

3. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Dursun uridium boşa harcama credits biriktir ve açık artırmadan leonov gemisini al. Sonrası ise x-3 ve x-4 haritanda kasılarak Lf3 ve B02 eksiklerini tamamlarsın.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Birikim yapın hemen harcamayın.15 LF3 15 Bo2 ekipmanlarına ulaşana kadar bu şekilde ilerlemelisiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.