Yeni başladım yardım ve öneriler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫EKóḺ☾* tarafından 20 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk önce merhaba darkorbit oyunun 2009 yılında falan oynuyordum bi 8-10 ay kadar oynadım ozaman sadece lf3 ve irisi olan kral oluyordu skylab falan yoktu herneyse şuan yeni hesabımla takılıyorum leonov gemisi aldım 5flax 2 iris 5 lf4 gerisi full lf3 4 bo2 var neler yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum ha birde pet var kırmızı sandık açtım içinden specturum çıktı tavsiyelerinizi acil bekliyorum

2. Merhaba ,

Bana kalırsa özellikle x-2 ve x-3 haritalarında takılıyorsanız Leonov iyidir. Bunun dışında kredi kasıp LF-3 , B0-2 , Hız jeneratörü ve İris gibi eksiklerinizi açık arttırma kısmından tamamlamaya çalışabilirsiniz. Bu arada uridium'da biriktirmeniz iyi olacaktır. Zamanla eksiklerinizi tamamladıkça Zeta açıp yapabilirseniz gelen günlük dosyalarını biriktirip arge yapabilirsiniz. Son olarak PET'inizi 8 seviye yapmadan modül ya da protokol almamanız iyi olacaktır.

Ayrıca konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. Uygun bölüme aldığınız için teşekkürler şuan lazer vuruş gucum 3.5k civarı irisleri almaya çalışıyorumda tr 5 de cok absürt fiyata satılıyor açık artırmada 70m civarı vengance gemisine geçeyim mi sizce kararsız kaldım birde spectrum var elimde cpular falan hepsını aldım

4. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. :) Dediğim gibi alt haritalarda Leonov daha iyi aslında ama Spectrum'u da kullanabilirsiniz. Eğer oyun tarzınıza göre Vengeance ile daha iyi oynarım diyorsanız sizin bileceğiniz bir tercih. :)

İyi forumlar.

♫EKóḺ☾* bunu beğendi.
  5. Palladium topla daha tam olarak gelişmediğin için ordaki npcleri hem yavaştan kesersin hemde palladıumu toplarsın. Topladığın Palladıum ile alfa beta kapılarını dönersin öbür kapılar baya zorlar ayrıca lambda kapısınıda deniyebilirsin. Görevlerden ve kapılardan gelen uridyum ile ya tekrar kapı aç yada anahtar alrak 3-8 4-1 1-4 1-7 3-3 yerlerinde açarak LF4 ve ZEUS fulleyebilirsin hali hazırda şu an epidemi etkinliğinin görevleri var onuda yaparak şu an en azından 3 LF4 alırsın. X2 zmanında kpıları yapıcağın için ARGE de 2 katı gelicek, gelen argeler ile gemini geliştir. Ayrıca uridyumu iyi miktarda kasabilirsen Diroit uçuş düzenlerini al hangisi sana uygunsa. Kastığın crediler ile açık arttırmaya girerek İRİS lerini tamamlayabilirsin. Bu sefer biraz daha gelşmiş olucan ve ozaman zeta ile kappa kaılarını yaparak x2 zmanında hem HAVOC hemde HERCUL diroit dizaynlarını kasıcan orda gelen anahtarlar ile tekrar eksik kalan lf4 ve zeus ile apis parçası alırsın. bu şekilde gün geçtikce gelişirsin. Ayrıca TR5 EİC şirketindeysen bazı görevlerine yardım edebilirim.

6. tr5 eic değilim ama olabilirim klanım bile yok kimse almak istemıyor yenı başladım diye ve ilginç bir şekilde 5 gundur chat yok supporta mesaj attım 2 kere hala olmadı yardım da isteyemıyorum

7. Hangi serverda oynuyorsun.

8. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Modeminizi kapatıp-açın ve kullandığınız tarayıcının cerezlerini siliniz, düzelme olmazsa support'a Id no ve ip adresinizi yollayınız.

İyi Forumlar.

9. tr5 serverınde oynuyorum

tavsiyeniz için teşekkür ederim modum ama hemen net diye bir servis sağlayıcısı kullanıyorum modem yok o yüzden reset atamıyorum 3 kere supporta bildirdim durumu ama düzelme olmadı.İyi günler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2017
  10. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Anladım ama malesef forum ekibi olarak elimizden gelen birşey yoktur.

İyi Forumlar.

11. TR5 hangi şirketde oynuyorsun Marsda oynuyorsan tanıdıklarım var rica ederim sana yardımcı olurlar. Ayrıca Chat sorunu için size internet sağlayıcınız kim ise onla görüşün belki internet hızınızla alakalı bir problem vardır. SKYLAB veya Galaksi kapısı açımında zorlanıyorsa bilgisayar Javanızın güncel olup olmadığını kontrol ediniz.

İyi Forumlar.

12. tr5 mmo dayım ve sizce ageis alayım mı credis kasmak için yararlı olurmu 5 adet lf4 1adet lf4 yansıma sondası 5 flax 2 iris full lf3 üm şuan

13. Eğer grupça kasılabiliyorsan bence aegis hiç mantıklı değil. Venom'un felan olsa daha mantıklı olur.

Ayrıca sana açık konuşmam gerekirse kardeşim. Bak lf4'leri fullucen 8 iris yetmicek apis ve zeus lazım olacak.

Daha bir yığın p.e.t masrafları var. Geliştirmeler var. Sepromu yetiştiremeyeceksin... Havocları Herkülleri fullemen gerekecek. Bunun için onlarca kez kapı yapacaksın.

Daha yetenek ağacın da duruyordur.

Sayamayacağım bir yığın şey var. O yüzden yol yakınken bırak oyun bi kendine çeki düzen versin. Bi oyunu adam akıllı düzeltsinler sonra gel oyna.

14. grupça kasılmıyorum 25 lira ageis elite var onu alıcaktım o yuzden söyledım bırakmam ya oyle gunde 2-3 saat oynuyorum

Arkadaşlar bugun 11lvl oldum kristalon kesmeye çalıştım tek başıma başaramadım g enforce var şuan 7 droidim droidlere canavarlara fazla hasar veren silahtan koydum talonun sadece kalkanı kırılıyor daha sonra ölüyorum ageis alsam tek başıma rahat bi şekilde kasabilirmiyim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.