Yeni basladim yardim...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MarsLee65 tarafından 25 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MarsLee65

    MarsLee65 User

    Beyler oyuna yaklasik 1 haftadir basladim gemim goli 3 lf3 digerleri lf2 kalkan ve hiz eksik tr5de oynuyorum ve surekli diger sirketlerin oyunculari tarafindan patlatiliyorum 1 irisim 4 flaxim var hasarlari cok oldugundan patlicaklardir sizden ogrenmek istedigim 22k uriyle ne yapmam ve nasil kasilmam oldugu yardimci olursaniz sevinirim.
     
  2. deliseyfo

    deliseyfo User

    Öncelikle droidlerini onar çünkü patlamak zorunda değiller. Hangar de ekipmana tıkla sonra droidlere bas sonra droidin resmine bas sağ altta tamir et butonu aktif olacaktır oradan onar. Ama onardığında 1 seviye geriye düşerler yani 6 level iseler 5 olurlar ve hasar durumları %0 olur. Diğer konu ise bence goli alacağına leonov al ve başlangıç görevlerini tamamla. Çünkü leonov ana haritalarında ( yani istasyona yakın haritalar) 2 kat daha çok vurur. Leonov dan sonrası hız ve kalkanları tamamlaman lf3 ve iris leri fullemen bunlar zaten uzun zaman alacak o yüzden şimdilik leonov al ve görevlerine odaklan. Elindeki uriyle ne yapman gerektiğini tam söyleyemem ama bence biriksin o uriler. Leonova uri verme sakın açık arttırmadan alabilirsin. Bende yeni oyuncu sayılırım ilk başladığımda yukarıda yazığım gibi yapmıştım ve oldukça da etkili bir yöntemdir.
     
  3. MarsLee65

    MarsLee65 User

    Cok tesekkurler.
     
  4. Tr5 mmo musun ...
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.