Yeni başladım yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 15 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

7 lf3 üm var gemim goli arkadaşlar 90 bin üri çekicem yarın sizce kalkan mı lf3 mü almalıyım

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kalkan almanızı tavsiye ederim sonuçta lf4 bulmak için ganimet kutusu açacaksınız ama kalkanı her zaman kullanacaksınız.

Keyifli Forumlar

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

Kredi ile alırsan senin için daha iyi olur,uridyum ilerde çok lazım olacak.leonovla 15 lf3 ve kalkan yapana kadar takıl derim.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

15 lf3 15bo2 yapana kadar devam etmelisiniz.Credi veya uridium size kalmış.

İyi forumlar

5. cengizcc

cengizcc User

Öncelik olarak elimdeki üridyumla kalkan mı lf3 mü almalıyım sizce

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kalkan tavsiyemdir.

Keyifli Forumlar

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

5 lf3 4 kalkan al ve leonova geç derim bu halde çok fazla patlarsın...

8. onuxnet

onuxnet User

Merhabalar,
    Yeni konu açmak yerin hemen buraya sıkıştırayım dedim. Uridium x2 veya x3 saatleri belli mi ? Mesela bugün içerisinde var mı ?

9. Merhaba ,

Net olarak bir zaman veremeyiz fakat genel olarak Pazar akşamları x3 çıkıyor bazen de hafta içi çıkabiliyor.

İyi forumlar.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

X3 vaktinin belirli bir gün veya saati yoktur.Ancak genellikle oyuncuların online sürelerinin en fazla olduğu gün ve saatlerde çıkmaktadır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.