Yeni başladım yardımcı olur musunuz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AliBabanınHaremi tarafından 16 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Seviye : 11
    Gemi : Leonov,
    Droitler : 5 flax, 1 iris,
    Lazerler : 5 lf3 dışında kayda değer birşey yok,
    Jeneratörler : 2 tane b02, 2 tene g3n 7900 (oyun başlangıcında verilenler)
    Ekstralarda alınabilcek çoğu şeyi aldım...

Benim sorum ise şu bu hesabı daha hızlı nasıl geliştirebilirim oyun sürem 14 saat uridyum harcadım biraz bazı okuduğum konularda uridyumu sadece anahtarlar için ve zeta kapısı için harcanması gerektiğini görüyorum petsiz kapı bitiremeyeceğime göre anahtar alıp kutu mu toplamam gerek sadece yardımcı olursanız çok sevinirim...Bu arada geçmiş bayramınızı kutlarım :)

2. Elinden geldiği kadar lf3lerini ve irislerini tamamlamaya çalış önce. ilk 4 irisi uri ile alman mantıklı ama gerisini herhangi bir klandan kredi yardımı alıp yapabilirsiniz yada X-7 haritasında bol bol tallon keserek kredi kasabilirsin. Lf3 ve İrislerinden sonra bol bol zeta dönmeye bak bir yandan günlük dosyası bir yandan anahtar biriktirmiş olursun. Geri kalan şeyleri de o vakit gelince tekrar yazarım :D

AliBabanınHaremi bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim peki ganimet anahtarı konusunda ne düşünüyosunuz karlı mı olur yoksa zararlı mı çıkarım?

4. Bence bu seviyede daha alma ganimet anahtarı zetada biriksin 25 tane veriyor zeta yanlış hatırlamıyorsam x2 de 50 tane ki önerim urini ve gg ni biriktirip x2 günü yapman. 25x2 den 50 anahtar 5-6 kapı yapsan en az 250-300 anahtar ki lf4 günüde veya zeus gününde seni baya bir kara geçirir

AliBabanınHaremi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.