Destek Yeni başladım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve €feuzay tarafından 23 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. €feuzay

€feuzay User

biraz çok hızlı kasıldım ama kapı daha hiç yapamadım
    tr4 18lwl aegis ve goli var
    30lf3 16bo-2 16gn7 900 var argede 18 pet 3 lwl kami kutu düşman bulucu hammedde
    tabi bunları yaparken kapıyı unuttum :p
    bir hafta palada takıldıktan sonra;
    alphanın açılmasına 3
    betanın açılmasına 2
    gamanın açılmasına 28 parça kaldı
    ama alpha ile betayı açamıyom 100 enerji biriktiriyom 5 er 5er açıyom he gamadan çıkıyo 3-4tane hep gama nasıl yaparımda beta veya alfadan parça çıkartırım? yardım gemi sağlam kapıyı açtığım gün bitiririm ama açılmıyoooo :(

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Alfa-beta-gamma kapıları birleşik kapılardır.Yani sen alfaya enerji basarken beta ya da gamma kapı parçası da bulabilirsin.Bu kapılara enerji basarken en az 300-400 enerjin olsun ve çarpan tutturmaya çalış.Çarpan tutturamazsan normal kapı parçasını çok zor bulursun...

3. DeadMercy1

DeadMercy1 User

alfa 2 beta 1 parçam kalmıştı alfayı 250 de açtım.
    beta son enerjiyi çarpanla birlikte kullandım öyle geldi şansa

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Paladyum toplarayarak 500-600 gg yaparsanız kapılarınızı açacağınızı tahmin ediyorum.

5 li basmanız mantıklı,çarpan geldiğinde tekli ye alıp basarsanız faydası olur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.