yeni başladım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve wasd1dsaw tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

merhaba oyuna yeni başladım nasıl gelişmeliyim en çok merak ettiğim de kazandığım ilk uridyumlarla ne almalıyım? lf3 mü droid mi yoksa bekleyip pet mi? teşekkür ederim.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

X1-X2-Haritasındaki NPC leri keserek kasılabilirsiniz,biriken kredilerinizle ihaleden LF3,Kalkan jeneratörü alabilir urıdıumlarınızla da ırıs alıp güçlenebilirsiniz,bu arada arge basmayı ihmal etmeyiniz geminizin savunma ve saldırı gücünü artırır.Pet almak için erken sayılır.

İyi Forumlar.

3. ilk once saatlik ihaleden lenow alip x3 ve x4 yaratik keserek gorevlerinizi yaparak kredi ve uridium kasiniz ilk iki irisinizi uridium ile aliniz. lf3 ve bo2 lerinizi ihaleden temin ediniz uridiumunuzu israf etmeyiniz sonucta kredi ile alinilabiliyor kredi kasmak kolay ama uri oyle degil zor kasilir urilerinizin bir kismini argeye ve korsan kutusuna ayiriniz birazda kenara koyun ileride lazim olacak
    ilk hedefiniz 22lf3 22bo2 4 iris 4 flax vega 10 arge 15lwl olmak olsun
    ikinci hedefiniz 31 lf3 31 bo2 8 iris goli 21 arge 18 lwl. pet almak kami3 otoyagma3 hammade toplamak3 olmak olsun
    °biriktirdiginiz korsan kutularini zeus gunlerinde aciniz
    ikinci hedefe ulasana kadar biriken galaxy enerjilerinizi zetaya basiniz ve ilk once epsilon yapiniz ilk seferde lf4 veriyor bide lf4 gorevini yaparsiniz miss 2 lf4unuz garanti simdi biriktirdiginiz korsann kutularindan apis ve zeusunuzu bulmaya calisiniz.
    iyi oyunlar.

4. XabLe

XabLe User

bende yenı basladım 12 lv goliath 24 arge var sepromö yok kullanamıyorum ayrı mesele 26 lf3 var 4 ırıs 4 flax anlamadıgım bı kac soru var yanıtlarsan sevınırım

epsilon yapmak ne demek lf4 konusunu detaylı anlatırmısın rıca etsem
    ve mıllet bu kadar kırmızı droıt tasarımını nasıl yapıyo v x4 lazerleri nerden buluyolar x3 anladıkta x4 satılmıyoda ??

5. lf4un vurus gucu lf3den fazla kapilardan ve korsan kutularindan cikmakta bi tanede gorev var lf3 un vurus gucu 150 iken lf4 un vurus gucu 200 dur epsilon kapisini ilk yaptiginiz seferde lf4u kesin olaral vermektedir kirmizi droit irislere apise zeusa takilan ozel tasarimdir ozelligi vardir droidin icindeki lazer toplarina %10 artis saglamaktadir x4 cephanesi kapilardan elde edilmektedir ve galaxy enerjilerinden cikma olasiligi vardir

6. XabLe

XabLe User

adamlarda 10 kırmızı 10 mavı oluyo nerden bulucam ben o tasarımları peki ? ve kapıyı ınşa etsende cok zormus heralde

7. Merhaba ,

Genel anlamda oyunla ilgili bir çok bilgiyi bulabileceğiniz Açıklamalar/Sözlük bölümündeki konuları inceleyebilirsiniz.

Ayrıca fırsat buldukça skylab'ınızı geliştirin zamanla çok işinize yarayacak. Promerium yollayıp satarak kredi kazanabilirsiniz. Seprom yollayıp Lazer , Roket ve Kalkan'larınızı güçlendirebilirsiniz.

İlk başlarda kredi ile flax alın ve kredi kastıkça zamanla açık arttırmadan iris almaya çalışabilirsiniz. Unutmadan toplam 8 droid olduğunda bunların içinde flax varsa açık attırmadan iris'e teklif vermeden önce bir tanesini satın.

Uridium'u bana kalırsa biriktirin ilerde arge yapabilir , ek hangar alabilir , PET alabilir yada uçuş düzeni alabilirsiniz. Açık arttırmadan kredi ile alma şansı olan malzemeleri uridium ile almak son çaredir.

Kırmızı olanlar Zeta kapısı yaparak ( ilk yaptığınızda kesin alırsınız ) şansa bağlı olarak çıkabilir. Mavi olanlar ise Kappa kapısından çıkabiliyor.

İyi forumlar.

8. XabLe

XabLe User

Modum suan 8 ırısım ve gemı droit hepsı lf3 yuklu kalkan sepromla bırlıkte ve baston skinle birlikte max 231k oluyo 750kda uri var sımdı mıllet 150k vuruyo neyle nasıl bunları arastırsamda bulamadım ben ne yapınca o kadar guclu olucam utanmasalar tek atıcaklar :) ve bu yaptıgımız kapılardan surewklı gecıp ıcerde kırmızı mavı droı tasarımlarını cıkarma sansımız oluyomu anladıgım kadarıyla girip sansımızı deneyebiliyorz ne zaman ıstersek

9. Merhaba,

Hız, kalkan ve lf3 almalısınız. Gemi olarak da en yakın zamanda leonov almalısınız.4

İyi forumlar.

10. Merhaba ,

Gemi , Ekipman ve Arge gibi bilgilerinizi yazarak bu bölüme siz de konu açabilirsiniz.

Sorunuza gelirsek kapıların gereken parçalarını tamamlamak gerekiyor. Bunun içinde haritalardaki bonus kutuları ( Sarı yanıp sönen gibi ) toplayıp çıkan galaksi enerjilerini biriktirmeniz , 5-3 korsan haritasında Palladium hammaddesi toplayım 5-2 korsan haritasında galaksi enerjisine çevirmeniz yada uridium ile açmak istediğiniz kapıya tıklayıp 1'li , 5'li , 10'lu yada 100'lü enerji basmanız gerekiyor. Alpha , Beta ve Gama kapıları bir birine bağlı olduğu için hangisine tıklarsanız tıklayın diğer 2'sine de parça çıkar.

İyi forumlar.

11. ekipmandan ekipmana gore degisir kapinin zor olup olmamasi 6 lf4um 9iris apis 21 lwlim gecen gun kappayi ilk actigimda korkmustum yapamam diye kolay ciktida birazcik zorladi 1 -2 yaratik o kadar zeta kolay ama 24lf3le 1 iris 7 flaxla yaptim ilk yaptigimda sade x1 sepsiz
    kirmizi droid tasarimi zetadan cikar
    mavi droid tasarimi kappadan cikar ve mavi korsan kutusundan.

12. ŞahFD

ŞahFD User

iris al yada lf3 veya bo2 fakat daha sonralarını kredi ile al

13. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

peki leonov un özelliklerini söyleyebilir misiniz?

14. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Lenovun Özellikleri : x1,x2,x3,x4 Haritalarında Gecerlidir.
    2 Kat Daha Fazla Vurmaktadır ( 1 LF-3 150 Vuruyor İse 300 Vuracaktır)
    2 Kat Daha Fazla Kalkan Desteği
    2 Kat DP Destegi
    2 Kat Ambar Destegi

Iyi Forumlar

15. DeadMercy1

DeadMercy1 User

kimsenin önerisini dikkate almadım , yaşadım gördüm. full değilim. ama sana yardımcı olmaya çalışacağım.

öncelikle klasik olarak ilk 2 - 3 irisini uriyle almalısın sonra kredi kasıp al. lf3 değil de ilk önce irislerini fulle. 5 iris için kredi biriktireceksin. int4 te oynarsan 2 haftaya fullersin zaten. her neyse . o 5 iris alana kadar baya bi uri kasacaksın bu urileri 15 lf3 için kullan , pet al.
    ben 11 lf3 , 0 b02 , 5 argeydim. petim vardı zaten. kamikaze 3 ü aldım , argemi 10 b02lerimi 10 lf3 ü 20 yaptım.

16. Gemim:golihat
    7 lf3 gerisi lf2
    3 bo2
    7 arge
    1 iris,7flax
    En hizli uri nasil kasarim ve ne yapmaliyim ?

17. Merhaba,

Eski haritalarda x-3 x-4 gibi, bu haritalarda yaratık keserek kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

18. Suanda dedinizi yapiyorum :) ne kesmemi önerirsiniz ?

Ne kesmemi önerirsiniz ? Ve skylabdan nasıl para kazanacağim ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Mart 2015
  19. Merhaba,

Ufak yaratıklar daha iyi olacaktır.

Skylabdan promerium gönderip satabilirsiniz.

İyi Forumlar.

20. Skylabdan gonderim yapiyorum ancak gelmiyor nedeni ne olabilir
    Temel modül 9
    Solar modülü 6
    Depo 8
    Prometium 7
    Endirium 8
    Terbiyum 7

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.