YENİ BAŞLADIM........

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zerefs tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zerefs

Zerefs User

Mehaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım nasıl bir gelişme prensibi izlemeliyim...

2. Merhaba,

LF3 lazerlerini fulleyip skylabınızı bir yandan geliştirmenizi ve ilk 2 irisinizi uriudum ile almanızı öneririm.
    Mevcut açık görevlerinizi yaparak level atlayark rahat şekilde credi kasabilirsiniz.
    Uriudum kasmak için hızınızı promerium ile besleyerek katlayıcı çekip pwp de kutu toplayabilirsiniz.
    Bu dediklerimi yaptıktan sonra pet alıp içine 3. seviye modüller koyup değişik taktikler geliştirip öyle devam edebilirsiniz.

İyi Forumlar

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Yeni başlayanlar için oyun hakkında her türlü bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz.

iyi Forumlar.

4. I.m.World9

I.m.World9 User

Isk 2 tavsiye ederim.

iris , lf3 , bo2 , ageis cok ucuz yaklasik 2 ayda full olursun.
    5 lv kadar nyx gorewini yap sana 100 adet tic. Droid vrrcek 12 lv ol ambar genisletici + vip + goli 4 bin ambar saden cubi copunu topla birde %25 hammade booster al saden 10k felan 100 adet tic droid tanesi 2m olsa = 200m ' le full iris +full lf3 olursun droid bitince pet al 2 lv ticaret droidi al surekli topla sat hammade full olduk dan sonra saden pala git pala topla zeta ac x2 le rahat yaparsin zeta acildinda 3 kapi vercek 1 yap 2 kapi daha ac toplam 4 adet kapi hepsini yaparsan yaklasik 250 arge + 145 k uri 175k x4 belki havoc verir . Hadi bakalim sana ve yeni basliyan arkadaslarimiza kolay gelsin...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.