Yeni basladim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The_PVP tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. The_PVP

The_PVP User

Arkadaşlar oyuna yeni basladim 16m kredim var urilerle arge yapmaya calisiyorum 6lf3um var 1iris 7flax gemim goli leoda var kasilirken hangisini kullanayim 2argem var tavsiyelerinizi bekliyorum ilk ne almaliyim tr3teyim

2. tr3 kalabalık bir server zorluk çekebilirsin.

3. The_PVP

The_PVP User

Az cok arkadas cevrem var diye duruyorum

4. Bence levelini 12 yapana kadar leonov ile eski haritalarda kucuk npcleri kes 12 level olunca X-6 haritana git ve cubikon kesenlere katil+copunu al sat bu sekilde credi kas credileri birikip irisleri tamala.Ilk 2 irisii de uri ile al derim.

5. aynen leonov ile x-3 x-4lerde kasabilirsin, yaratık çöplerini de alıp satman yararlı olur. Bu sürede skylab'ını da geliştirirsin.

Heaven bunu beğendi.
    • Sana yaptıklarımı anlatayım. Leonov gemisi ile X-3 ve X-4 de 12 level olana kadar kasıl. 12 oldunmu zaten hemen gerisi gelir. Cubikon gruplarına katil. Cubi cöpunu alip sat. İlk 3 irisi uri ile al bence. Sonra credilerine credi katmak istiyorsan bir klana gir credi yardimi yapan sonrasinda irisleri AçıkArttırma dan al :)

Heaven ve K|A|O|S bunu beğendi.
  6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Eğer arkadaşlarınız varsa 12 seviye olana kadar eski haritalarda kasılın. Sonra arkadaşlarınızında yardımı ile seri kristallon kesin.Krediniz ile LF-3, B0-2, İrislerinizi tamamlayın.Kasacağınız uridium ile argenizi 21 e kadar yapmanız yeterli olacaktır.Kalan uridium ile zeta kapısı açılabilir veya direk ganimet anahtarı alarak kutu açabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.