Yeni Başladım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Watch4em tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Watch4em

Watch4em User

Merhaba.Ben oyuna başlayalı 2 gün oldu ve goliath tasarımı 4 adet lf3 lazer topu var diğer kalanlar ise lf2 oyuna dair hiç bilgim yok hiç oynamadım önceden 3 tane credi ile alınan droid var nasıl gelişebilirim yardımcı olurmusunuz

2. Merhaba ,

Bana kalırsa ilk olarak Goliath almakla hata yapmışınız keşke Leonov alıp x-3 ve x-4 haritalarında kasabilirdiniz. Fakat madem Goliath aldınız ister onunla devam edin isterseniz ek hangar alıp açık arttırmadan kredi ile Leonov alın ek hangar'a yerleştirin.

Goliath gemisi toplam 15 lazer alıyor droid sayısına göre onlar değişiyor. 15 tane LF-2 alıp gemiye onları koyun droid'lere ise 4 LF-3 gerisine LF-2 koyun. Böylece vuruşunuz biraz da olsa artar. Kalkan olarak bana kalırsa B0-1 olması iyidir fakat SG3N-A03-Kalkanı alsanızda olabilir. Kredi ile 15 tane G3N-6900 İtici Motor alıp hızı arttırabilirsiniz. Zamanla kredi ile LF-3 , B0-2 , G3N-7900 , İris gibi eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Skylab'ınızı yavaş yavaş geliştirmeye başlayabilirsiniz.

Ayrıca oyunla ilgili olarak Açıklamalar/Sözlük bölümündeki konuları uygun zamanda inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Watch4em bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

forumda arama kismina merak ettiklerinizi yazip eski konulari arayin bolca okuyun tecrubelerdenn faydalanin derim.

Watch4em bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.