Yeni Başladım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve AySee tarafından 4 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AySee

AySee User

oyuna yeni başladım.en hızlı nasıl ilerlerim ? 30 milyon kredi ile gemi almışlar. Benim bunu yapmam mümkn değil :(

2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Öncelikle hoşgeldiniz.:)
    Tavsiyelerim;
    1-Oyuna başladığınızda verilen öğretici görevler ile başlangıç düzeyinde ekipmanlarınızı dizin.
    2-Skylab'ınızı aktif hale getirin ve düzenli olarak seviyelerini yükseltin, ilerde size büyük bir kredi kaynağı olacaktır. Buradan Skylab hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
    3-Açık arttırmadan bir Leonov gemisi alıp alt evren haritalarında (x-2,x-3,x-4) görevlerinizi yaparak seviye atlamaya devam edin. Grup sistemini kullanarak görevlerinizi çok daha kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. AySee

AySee User

1. maddeyi uyguluyorum. 6. Seviyeye kadar ilerledim ama hala güçsüzüm.
    2. maddeden şimdi haberim oldu , teşekkür ederim.
    3. madde için açık arttırmada teklif bende, almaya çalışacağım.
    Grup sistemi nedir onu anlamadım.

4. ECEL

ECEL User

global avrupa1 de başla hem oyunu öğretirim hemde fullenirsin. tek canım sıkılıyor benimde.

5. En iyi yöntem sizin gibi yeni başlayan kişileri arkadaş edinip birlikte kasılmak. Tek başınıza oynarsanız yavaş gelişirsiniz.

6. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Grup sistemi ile beraber diğer oyuncularla aynı haritada kasılabilir, gelen ödülleri bölüşebilirsiniz. Böylelikle daha kısa sürede görevlerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. AySee

AySee User

Benim hesabım oyuna başlayınca tr4'te açıldı. Çok geç birazda olsa mordon öldürecek kadar ilerledim.:D

Bu kadar edepsiz insanı bir arada hiç görmemiştim. Tr4 chat denetimi konusunda oldukça zayıf. Sırf yeni oyuna başladığım için yazılanları okudukça gözlerime inanamadım. Denetimlerin sıklaştırılması gerekiyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2019
  8. tr1-5 te başlarsan yardım ederim seni 1 haftada 2-3 ay öne taşırım çok geç diye düşünme hem mordon dönmek 1 saatlik iş :D klanım var içinde 140m kredi var tek başıma canım sıkılıyo girmiyorum bile çok, tek oynadıgım için bu arada fulüm ben oyunun kitabını yazabilirim bilgim iyidir :)

9. ECEL

ECEL User

Oyun anasayfa ekranında sol üstte dünya şeklinde buton var ordan server değiştirebilirsin. Mordon kesebilmen oyunda hiçbişey sayılır. Geç kalmadın daha yapacak çok şey var:)

10. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Forumda alt alta mesaj yazmamaya özen gösteriniz. Mesajlarınız birleştirilmiştir.
    Sohbet sistemi içerisinde bir oyuncunun yanlış bir kelime, cümle kullandığını gördüğünüzde raporlama sistemi ile birlikte oyuncuyu şikayet edebilirsiniz. Raporlama sistemi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

İyi forumlar.

11. oben

oben User

iyi ozaman başka derde ihtiyacın yok allah kurtarsın..

12. ahahahahhaha :D:D:D:D:D

13. Ben de uzun zamandır oynamıyorum yeniden başlamayı da düşünüyorum birkaç kişi daha bulup yeni bir servera başlayabiiriz istersen

14. AySee

AySee User

Tr4'te 8 level oldum bile baştan başlamak bana ızdırap gibi geliyor..

15. Bugun tr1 basla beni ekle dedigimi anlayacaksın :) RonnieJames[DIO]

16. AySee

AySee User

sunucu seçimi listesinde tr1 maalesef yok.

Türkiye 4[​IMG]
    Polonya 3[​IMG]
    Rusya[​IMG]
    Rusya 5[​IMG]
    Türkiye 3[​IMG]
    Türkiye 5[​IMG]

17. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Türkiye 1 ile Türkiye 5 sunucusu birleştiği için Türkiye 5 sunucusundan giriş sağlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

AySee bunu beğendi.
  18. AySee

AySee User

Tr1' de oyuna başladım. Şirket politikası gereği seviyem 5'e terfi etti mesajı aldım ama hale seviyem 1 (shock)
    Tamam sorun halloldu :p:) Görev Denetim Kulesine gitmem gerekiyormuş.Yalnız anlamadığım bir durum var. Tr4'te başladığımda seviye 1'den başlamıştım. Şu an Tr1'de oyuna sadece giriş yaptım ve seviyem 5 oluverdi.:D:D:D:D

19. nickini bana atarsan eklerim beraber oynarız :) klanıma gelirsen kredi de atabilirim