Yeni başlangıç pro lazeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aslansami31 tarafından 3 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Beyler oyuna bugün basladim bir arkadaş sağ olsun görev katlayici almamı sağladı bilgi verdi bir görev yaptım 9 lwlden 14 oldum pro lazer görevleri 17 de aciliyormus sanırım burda forumda gezerken bir arkadaş 20-25 dkda 17 oluyorsun zaten diye bir sözde bulunmuş saatlerce görev yaptım ama hala 14 lwlim başka hangi görevi yapicagim 17 olmak için hemen görev katlayicim boşa gitsin istemiyorum hemen dönerseniz sevinirim

2. her levelde görevlerin en çok tp verenini yaparsan + bir de hafta sonu 5k uri alınca %50tp veren destekten de alırsan çok hızlı level alırsın. Görevlerde yardımcı olacak bir ekip varsa kısa sürede 17 olunur.

3. saimon boss saimon görevi vardı ben öyle olmuştum görevlerden bakabilirsin baya tp veriyordu

4. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Bu konuda yanınızda sağlam bir gemi olması gerekiyor. Siz görevi seçeceksiniz o gidip halledecek, hem hız hem de güç bakımında iyi olduğu için zamandan kazanarak istediğiniz seviyeye ulaşabilirsiniz. Forumda bahseden arkadaş o anlamda söylediğini düşünüyorum.

İyi Forumlar.