Yeni Başlangıç

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by [[[£xterminator]]], Oct 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar oyunda yeni sayılırım da yardım eder misiniz? Bi kaç taktik almam lazım da gemilerimden goli,vengeance,leonov var 8 lf 3 2 iris var yeni başladım sayılırım oyuna pet de var gemide arkadaşlar 13lwl gemim hangi harita da hangi gemiyle kasılsam çok hızlı bir şekilde lf3 leri fullerim ve kalkan ve jeneratorları alırım. Lütfen yardım edin arkadaşlar.

2. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

leonovla şirketinin x-1,x-2,x-3,x-4 haritalarında görev yaparak yada npc keserek credi kasabilirsin ayrıca skylabtanda gemiye promerıum göndererek credi kasabilirsin 3. irisinide uriyle al yada 4.yüde uriyle al sana kalmış gerisini açık artırmadan al lazer,kalkan,hız sayını 15e çıkart hepsini 15e tamamladıktan sonra goliye geç sonra arge yap bol bol kapı yapmayıda unutma bide ekipmanlarının sayısını çoğalt yani 20-25 kadar lf3 filan yap 15-20 kadar bo2 yap hızlar önemli dğeil 15te kalsın ama bunları en son yap

3. Peki goli ile leonov arasında tp credi almada fark ediyo mu yani etkisi olur mu geminin?

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Credi tp-şp farkı tasarım, destek gibi unsurlara bağlıdır eğer yoksa fark etmez.LF-3 leri fullemedede skyabdan promerium çekip satarak ve x-3, x-4 haritasında npc imha ederek kasmanızda fayda var.Diğer haritalar şuan için sizi biraz zorlayabilir.

Keyifli forumlar.

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

farketmez ama golinin şeref puanı-tecrube puanı veren tasarımlarından kullanırsan tabii farrkeder

6. Teşekkürler
    Teşekkürler ilk başta peti almak yerine iris veya lf3 alsaydım daha iyiymiş ama bi an pet daha iyi göründü şuan anladım ki pet için daha çok erkenmiş :D

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

pet almak iyi ama durumuna göre iyi snn ekipmanların tam değil zaten kapıda yapmıyorsun kapı yapsaydın vip+kami 3 alırdın süper olurdu kapıyı rahat geçerdin yada kutu toplama modülü alırdın+radar alırdın kutu toplatıp uri kasardın eğer yapmak istiyorsan dediğim gibi radar protokolü+hammadde bulucu modülü al uri kas böyle yaparak bi gunde 50k 100k uri kasanlar var

8. Merhabalar,

öncelikle aramıza hoş geldiniz dilerim,keyifli zaman geçirirsiniz.Bence goliath bastıon tasarımı kalkan desteği ile size kolaylık sağlayabilir.Ayrıca darbe puanı destek kalkan destek alımı yaparsanız kalkan değeriniz biraz daha güçlenecektir.Ayrıca dükkanda tasarımlar kısmından sizde bakıp fikir edinebilirsiniz.Ayrıca konuya katkı sunan arkadaşlara da teşekkürler.

Keyifli forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.