yeni baslangic

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fisACIDD tarafından 5 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. fisACIDD

fisACIDD User

merhabalar, darkorbiti eskiden az bir sure oynamistim, suan tekrardan baslama karari aldim :)global 7 de oynuyorum.
    Ilk etapta baya karisik geldi ancak yavas yavas alisiyorum, acaba bana rehberlik edebilecek bir arkadas varmidir? nasil ilerlemem gerekir?lf3 degeri kalmamis gibi, o yuzden hic uri harcamak istemiyorum. 8 iris yaptim ve leonov kullaniyorum 13 lvlim. arge dagilimini nasil yapmam gerekir? yaratiklara yonelik yapmak istiyorum, cunku baya bi sure kendime uygun pvp bulamicam malum herkes almis basini gitmis :D zaten toparladikca gemiyi argeyi yeniden dagitirim diye dusuunuyorum, kisacasi yaratik argesi yapmak istiyorum. uridium birikiyor surekli basta irise harcadim bi miktar sonra bikac lf3 aldim ama suan biriktiriyorum, uri ile ne yapmam mantikli olur ?kapi vs hic girismedim daha, bi sure girmem gibi gorunuyor. buraya kadar okudugunuz icin ayri, birde cevaplariniz icin ayri tesekkur ediyorum..

2. Zıhar

Zıhar User

eğer pala veya kutu toplamıyorsan, indirim avantaj paketi alacak durumun varsa cumartesi gece 12 den sonra bol bol zeta yapıp oradan gelen ganimet anahtarlarını zeus gününde açarak değerlendirebilirsin. bu döngü belli bir seviyeye kadar en ideal döngüdür.

Mineral bunu beğendi.
  3. yol yakınken vazgeçç..

4. Zan-zun

Zan-zun User

aynen baslama eski tadi yok oyun porgam dolu zevk felan yok parana yazik etme

5. Eğer uzun soluklu bir macera arıyorsan,
    • Günlük görevlerin aksatma
    • Günlük görevlere ek olarak kendine uridium kasma limiti koy (10k 20k gibi)
    • Galaksi kapılarını her hafta değil, 30 gün sonunda denk gelen pazar günü yapmaya özen göster. Bu sayede premium ve 1 haftalık indirim paketi ile hem maddi olarak kendine yük bindirmemiş hemde toplu kapı yaparsın.
    • Kapıyı yaparken 1 gün öncesinden promerium besleme - hasar güçlendiricisi %20 almayı ihmal etme.
    • Galaksi kapısı olarak önceliğin ZETA olmalı
    Kısa bir sürede lf4, arge, havoc ihtiyacın karşılanacak. Ek olarak BL haritasında Pro lazer görevlerini yapmaya özen göster.

Ben herşeyi kısa sürede yapmak istiyorum diyorsan
    • x4 katlayıcı pakette 330k uridium al
    • İndirim ve premium paketin ile zeta dön.
    • Her pazar günü bu rutini tekrarla

fisACIDD bunu beğendi.
  6. BUKANN

BUKANN User

uridyumunu biriktir. cumartesi pazar kapıya indirim geliyor. indirim paketi alabiliyorsan iyice biriktirip onu al sadece ve sadece zetaya harca.
    indirim paketi almıyorsan da yine uridyumunu cumartesi pazar sadece zetaya harca :D lf3e uridyum sakın harcama. lf3leri açık arttırmadan alabilirsin. pembe lazerler var krediyle satılan onlar zetayı yaptırıyor zaten. krediyi 5-2de çöpleri toplayıp satarak kazanabilirsin. biraz sıkıcı bi iş ama en kolay kredi bu şekilde kasılıyor. amacın apis ve zeusu almak ve prometheus almak olmalı. 10 tane görevi var prometheus ödülü veren görevler ilk iş onları yap. goliaht al açık arttırmadan. enforcer al. x-5 x-6 x-7 haritalarında kasıl ve prometheus kasmak için x-8den girilen BL haritasında kasıl. BL haritasına kaç levelde giriliyordu hatırlamıyorum ama önceliğin şimdilik levelini arttırıp BL haritasına gidip prometheus görevi yapmak olsun. yalnız BL yaratıklarının canları çok fazla tek başına kesmen zor. BL haritasında gördüğün herkese grup atmanı tavsiye ederim. bazıları kabul edecektir böylelikle görevleri kolay yaparsın.

gelelim apis ve zeus diroitlerini nasıl alacaksın? x-3 x-4 haritalarında kasıldığına göre bir miktar scrap biriktirmişsindir. Her hafta bazı günler apocalipse kutuları çıkıyor. o günler birleştir kısmından özel öğelere tıklayıp scrap kullanarak apocalypse anahtarı alırsın. her kutuda yüzde 1 apis ve yüzde 1 zeus çıkarma ihtimali var. bu çok yüksek bir yüzde. korsan kutusu açmaktansa bu şekilde elde etmeni öneririm. hem korsan kutularını prometheus yaparken kullanacaksın onlara çok ihtiyacın var.

fisACIDD bunu beğendi.
  7. fisACIDD

fisACIDD User

oncelikle zaman ayirip, detayli bilgi paylastiginiz icin tesekkur ederim,,
    uzun soluklu oynamak istiyorum dediginiz gibi yapicam bu durumda, bl haritalarinda hicbir bilgim yok ama zamanla ogrenirim herhalde, birde prom lazerleri, atiyorum ilk gorevden geldi direk droide mi yoksa gemiye mi takmam gerekir? Bunun disinda arge dagilimi hakkinda tavsiyeniz varmidir acaba ? Son olarak ben global 7de oynuyorum sizce devam edilir mi? yada tr serverine mi geceyim sifirdan...

canopyofheaven bunu beğendi.
  8. BUKANN

BUKANN User

ben de geçen sene covidden dolayı evde kalınca tekrar başladım oyuna. en çok hasar veren lazerlerinizle diroitleri doldurun sonra gemiyi doldurun.
    yaratık argesi yapın. forumda arge demo diye bir program var. link yasak olduğu için veremiyorum ama arama kısmına arge demo yazarsanız ulaşırsınız tavsiye ederim

fisACIDD bunu beğendi.
  9. Ben Global Amerika 2 'de oynuyorum. Sakin, kendi halinde bir server. Vakti zamanında başladım, sonrasında iş güç derken sadece günlük görevleri yapıp çıktım. Şimdilerde biraz toparlandı.

Lazerleri önce diroitlere bakmak her zaman mantıklı. Ek hasar desteği var.

BL haritası için şuan erken. Öncelikle geminin hasarını artırman gerekiyor bunun içinde Uridium kasıp Zeta tamamlamak önemli. Biraz sabır. Haftalarca belirlediğin miktarda uridium kasmak oldukça zor.

Örnek vermem gerekirse;

Standart goliath 8 iris - full lf3 0 arge iken - günde 30k uridium kasıyordum, günlük görevler hariç.
    1 ay her gün bunu yaptığınızda 900k uridium oluyor.
    Ay sonu pazar günü x2 gününde zeta kapısı tamamladım. Arge toparlandı. Yeşil kutu ile gemi, lf4, apis ve zeus parçası topladım. Emek vererek kasmak mümkün. Eğer arkadaşınız yoksa işler biraz zorlaşıyor fakat eğlencesi de burada.

Şuan full lf4, 12 pro lazer, apis, 28 arge
    Günde 100 adet boss kristallon kesiyorum. O da 50k uridum yapıyor. Ortalama seprom, x4 lazer, destekle 2-3 saat sürüyor.

Stok ve zaman yönetimini iyi kullanmak gerek.

Eğer paladium toplamak istersenizde günde 9000 paladium toplamak gibi bir göreviniz olmalı. Tabi zaman çok önemli.

Argelerde "UZAYLI AVCISI" argesini açmalısın. Kalın sıkman (görüntü için yapacaksan) şuan işine yaramayacak. Kutu toplamıyorsan kutu argesi yapman yine işine yaramayacak. O yüzden npc'lere hasar vermeye yönelik gemi, diroit düzeni kullanman önemli.

fisACIDD bunu beğendi.
  10. -333-

-333- User

herşeye hazırlıklı ol sana oynama demiyorum oyun herşeye rağmen güzel ama asla kendini kaptırıp para bağlama harcama karşılığını alamazsın gelir birisi bi bug hile yapar senin aylarca yıllarca elde ettiğin emeğini hiç eder üzülürsün demedi deme ona göre oyna.

Nugii ve fisACIDD bunu beğendi.
  11. fisACIDD

fisACIDD User

cevaplariniz icin tesekkurler..
    suan 100k uri biriktirdim hicbisr sekilde harcamiyorum uriyi. crediyle lf3 kalkan hiz basiyorum acik arttirmadan daha yeni haritaya gecmedim leonovla 2x hasar avantajini kullanmak icin. anladigim kadariyla uridiumu kapi acmak icin kullanicaz, peki suan bi droid duzeni almam avantajli olurmu? hangisini almaliyim tamamen yaratiklara yonelik? argeyide dediginiz gibi arastirip yaratiklara yonelik en iyi sekilde duzenlemeyi dusunuyorum ama baya zaman var gibi uriyle dosya almadigim surece :) gemide irisler full onun disindaki kalkan lf3 hiz eksik baya bir. global7 de tek basima oynuyorum ve biraz bos geldi server, kalabalik olur diye dusunerek acmistim hesabi. gerci x5x6x7 haritalarina daha gitmedim durumu bilmiyorum ama chat bombos :) bu biraz can sikici ama sifirdan tekrar baska bir serverdan baslamak da gozumde buyudu ama neden olmasin :D

12. türk1453*

türk1453* User

vuruşun çok olmadığı için pek bir katsı olmayacaktır ama avantajı olmayacaktır ama burgu vuruşu artırır urisi 150 bin sen şimdilik 1 tane x oluşumu al krediyle az bi avantajı var ama dez avantajıda var dez avantajı kestiğin yaratıklardan hiç şeref alamazsın düşman oyunculara hasar veremezsin avantajı yaratıklara fazla vurur tp fazla verir dp ni artırır toplu ödül almada onu kullanmazsın görev bitirirken kapı bitirirken felan geriside sana ilk etapta level için tp lazım olacak sp ile bir işin yok ben olsam kullanırım.

fisACIDD bunu beğendi.
  13. emregz37

emregz37 User

Ful zeta yapıp cuma günleri kutua çmanı öneririm ben böyle yaparak 600 kutuda zeusud İrem çıkarttım apiste 45 parça çıkarttım bu vesayre ile lf4lerde fulleniyor

fisACIDD bunu beğendi.
  14. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederim :)
    Arge diziliminizi yaratık , savaş ve şeref olarak verebilirsiniz ama öncesinde size bol bol zeta yapmanızı önereceğim, zeta sayesinde hem günlük dosya hem de yeşil ganimet kutusu anahtarı kazanabilirsiniz.
    Biriktirmiş olduğunuz uridiumları hafta sonu galaksi kapılarına gelen indirimle birlikte kullanırsanız sizin için daha iyi olacaktır.

İyi oyunlar dilerim.

15. fisACIDD

fisACIDD User

cevaplariniz tesekkur ederim :)
    yaratik icin onerebileceginiz arge dizilimi varmi acaba

16. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Arge dağılımıyla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    Oyun stilinize göre arge dağılımınıza siz dilediğiniz gibi karar verebilirsiniz.

İyi oyunlar dilerim.

fisACIDD bunu beğendi.
  17. fisACIDD

fisACIDD User

tesekkurler konuyu inceledim, ben biraz daha tavsiye olarak daha onceden tecrube edinilmis duzen bakiyorum, sonucta yanlis bir hamle yaparsak geri donusu uridiumla :) birde biriken uridiumla burgu ucus duzeni almayi dusunuyorum, hem zetada hemde normal kasilirken +%20 hasar cazip geldi aciksasi.

Son düzenlenen: 9 May 2021
  18. türk1453*

türk1453* User

yaratık argesi 15 arge ile hallolur böylece yaratıklara %12 fazla hasar verirsin.
    en kısa dağılım 15 arge şu şekil olur.
    gemi gövde -1- 1/2
    mühendis 1/5
    kalkan enerjisi 2/5
    kelleavcısı -1- 2/2
    acımasız -1- 2/2
    roket uzmanı 2/5
    uzaylı avcısı 5/5

fisACIDD bunu beğendi.
  19. fisACIDD

fisACIDD User

tesekkur ederim, burgu aldim ya zeta acicaktim yada burgu alicaktim, zetayi erteledim artik :) birde kafami karistiran bir nokta bu ggleri haftya sonu basarsak x2 mi odul veriyor? ve kapilari pazar gunu yaparsak x2 veriyor, yanlisim varsa duzeltin.
    birde, serverda sanirim arkadas bulamicam global avrupa 7 de. keske tr1 de baslasaydim diye ic geciriyorum ama vip aldim, full irisledim burgu vs aldim. sifirdan baslamak ta istemiyorum. tek basima olacagimi dusunursek, global avrupa 7 mantikli mi olur devam etmek icin?

Son düzenlenen: 12 May 2021
  20. Mineral

Mineral User

Uzayda ysßsmak zorlaştı eskisi gibi değil ,Günlük 20 k uridyumla bence ay sonunu getiremez. 2 yilda fullemek istiyorsa bence 50 bini dūsmemek gerekir.