Yeni Başlayan Arkadaşlar Burası Size Yararlı Olucaktır!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AMAZON16 tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AMAZON16

AMAZON16 User

Öncelikle Herkese İyi Oyunlar Arkadaşlar. :)

Yeni başlayan arkadaşlar öncelikle oyun gerçekten güzel ve sıkılmadan oynayabileceğiniz bir oyun bundan şüpheniz olmasın. Herkes bir an önce fullenmek ister tabiki burda size en hızlı şekilde fullenmenin yolunu anlatıcam.

Öncelikle arkadaşlar oyuna belli bi yerden sonra para yatırma isteği geliyor, ama siz bunu sonra yapmıcaksınız ilkte 1 kereliğine yapıcaksını. Öncelikle Uridium sayfasına girdiğinizde karşınıza böyle bi sayfa açılacaktır;

Resimde gördüğünüz gibi Premium Üyeler diye bi bölüm var buraya tıklıyoruz ve aşağıda ki gibi yeni sekme açılıyor;

En üstte ki 11.00TL olan Vip Bronz Paketini ve 28.00TL olan Katlayıcı Avantaj Paketi XL' ı alıyoruz. Masrafımız sadece 39.00TL. Bunları aldıktan sonra oyuna hiç bir şekilde para yatırmanıza gerek yok tabiki size kalmış birşey ama benim dediklerimi sabırlı bir şekilde yaparsanız para yatırmanızı gerektircek birşey olmadığını anlıyacaksınız. :)

Şimdi gelelim bu paketleri aldıktan sonra neler yapıcaz;
    Öncelikle Vengeance gemisini alıyoruz, elit hızınız olmaya bilir sorun değil gemiyi elinizde ki herhangi bi hız jeneratörleriyle doldurun. Sonra 4-X haritalarından birine gidin tavsiyem kendi şirketinizin haritası olması, sonuçta diğer haritalarda düşman var.
    Kamuflaj alın ve kutu toplamaya başlayın sabırlı olun zamanla alışacaksınız zaten. 1 saatte ortalama 7.500k uridium toplayacaksınız, bu arada Galaksy Gates'te enerjiler çıkıcak bunları biriktirin. Günde toplam topladığınız uridium'larla ister Lf3 alın ister Bo2 alın sonuçta ikisinide fulliyeceksiniz, bu arada elit hızlardan almayı unutmayın zaten tanesi 2.000 uridium o kadar zor bişey değildir. Böylece Lf3, Bo2 ve elit hızları fulledikten sonra ilk 4 irisinizi uridiumla alıyorsunuz. 4 irisi aldıktan sonra bunlar için Lf3 ve Bo2 leri tamamlıyorsunuz. Bunlarda bittikten sonra 50.000 uridium değerinde Pet alıcaksınız, Peti aldıktan sonra kutu toplamaya biraz ara verin ve yüksek tp veren görevlerinizi alın görevlerinizi petle yapın ta ki petiniz 8. seviye olana kadar. Merak etmeyin çok zor değil 1-2 gün sürmicektir belkide. Pet işide tamamlandıktan sonra tekrar kutu toplamaya devam ediceksiniz. Uridium tekrar birikmeye başlayınca bu sefer pet için 3. seviye Otomatik Toplayıcı alcaksınız. Otomatik toplayıcı aldıktan sonra kutu toplamaya petle devam ediceksiniz ve saatte topladığınız 7.500 uridium 10.000 uridiuma kadar çıkıcak. Evet arkadaşlar bu olayları yaparken Skylab Bölümünde Sol taraftaki herşeyi önce 10. seviye yapıyoruz ardından sağ tarafı 7. seviye yapıyoruz. Sağ taraf 7. seviye olunca sol taraf 15. seviye yapıcaz tekrar sağ taraf 10. seviye derken arada bunlarıda tamamlıcaz. Gelelim son kalan 6 irise bu arada galaxy gates enerjilerini kullanmayın, kalan 6 irisi teklif vererek alıcaz Kristallon ları bilirsiniz; 1-6, 1-7, 2-6, 2-7, 3-6, 3-7 de bulunur burda gruba hiç girmeyin kendi kendinize yavaş yavaş kesin kredinizi biriktirin bu arada skylabdan geminize promerium gönderip satabilirsiniz ayrıca kristallondan düşen çöpleri alın ama zenginleştirmeyin ambarınız dolunca satıp ordan da kredi kazanıcaksınız. böyle böyle ortalama 50m krediye 1 iris alabilirsiniz. irislerinizi böyle yaparak tamamladıktan sonra tekrar kutu toplamaya dönüyoruz. Aldığımız irisler içinde Lf3 ve Bo2 leri tamamlıyoruz. Arakdaşlar Neden ilk başta herşeyi Fulledikten sonra kasılıp irisleri alın demedim çünkü biliyorum ki kutu toplamak belli bi zaman sonra bayıcaktır arada böyle npc kesmek insanı rahatlatır. Lf3, Bo2, Hız jeneratörleri ve irisler tamamlandıktan sonra gelelim yığınca biriken Galaxy Gates enerjilerine arkadaşlar Hepsini Zetaya basıcaksınız neden derseniz ödülleri 25.000 uridium 25.000 beyaz lazer 50 tane günlük dosyası 25 tane yeşil ganimet anahtarı ve havoc çıkma şansı. Hem arge yapabileceksiniz hem yeşil ganimet kutularından Lf4, Apis, Zeus çıkartma şansınız olucak ayrıca anahtarları her seferinde zeus gününde açın mutlaka başka günde açmayın. herşeyi yaptıktan sonra geriye kutu toplamak kalıyor topladığınız kutulardan 24 arge kalın sıkma sırasına göre gidin bunları burda vermiyorum Foruma yazarsanız zaten konuları var. Geliştirmeler kalıyor geliştirme maliyetleri sırası yine Forumda var Arkadaşlar.

Benden bu kadar arkadaşlar çok fazla ayrıntıya girmedim zaten burda ayrıntıya girsem tek tek resimler koysam heralde günlerimi alır zaten merak ettiğiniz konular Forumda vardır yine Merak ettiğiniz konu olursa yardımcı olabilirim. Sadece sabırlı olun arkadaşlar vip paketi bitene kadar dediğim şeyler olur olmıcak bişey değil. Sizlere yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

HERKESE İYİ OYUNLAR ARKADAŞLAR :)

TULUMCU2011 ve Nefes bunu beğendi.
  2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Konunuzu uygulayan arkadaşların pişman olucağını sanmıyorum katlayıcı ile kutu toplamak cok avantajlı olmaktadır.

Keyifli Forumlar.

BonusRasta ve AMAZON16 bunu beğendi.
  3. AMAZON16

AMAZON16 User

Teşekkürler Modum :)

4. BlowRises

BlowRises User

Gayet güzel anlatılmış oyunda baştan beri yaptığım hatalar gözümün önüne geldi. Oyuna başlamadan önce herkesin kesinlikle okuması gereken bir yazı olmuş. Örneğin ben P.E.T'imi almadan önce bütün görevleri bitirmek gibi bir hata yaptım:(Yeni hesap açasım bile geldi ne yalan söyleyeyim :D Dediğim gibi gayet başarılı ve güzel herkese yardımcı olabilicek bir anlatım olmuş hocam. İyi forumlar.:)

AMAZON16 bunu beğendi.
  5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımız emek verip yazdığı için teşekkür ediyorum.

Benim hesabımda aynı bu şekildedir ve 20 günde görülen uridiumu toplayıcı argesi ve katlayıcı ile yapmış bulunmaktayım bu şekilde sizde gerçekten geminize bir düzen verebilirsiniz sıkılmadan 1 saat yada 2 saatte 15-20 bin uri kasabilirsiniz arge dizilimim aşşağıdadır her hangi bir yerden alıntı değildir şuan kullandığım dizilimdir.

ALINTI DEĞİLDİR.

Benim çok fazla zamanım olmadığı için bu kadar bir birikim sağlayabildim ama sizin zamanınız olur ve toplamaktan sıkılmazsanız daha iyi bir gemi için birikim yapabilirsiniz ve bence zetadan başka kapı yapmayınız ben şuan öyle yapmaktayım ben arge dizilimimi crediden yana kullandım gerçekten şuan uridiumdan sonra çok değerlendi her kesim yaptığım yaratıktan %25 oranında bir fark ile daha fazla credi almaktayım.

Son düzenlenen: 15 Ekim 2014
    BonusRasta bunu beğendi.
  6. BonusRasta

BonusRasta User

Benim yaptığımla hemen hemen aynı, aradaki farklar vip ve katlayıcı almadım durum yok :)

Görevleri yaparken arkadaş yardım etmişti çok çabuk uridium ve kredits biriktirmiştim. Uridium ile pet almıştım, radar ve toplayıcı modülü. Pet'i de yine arkadaş sayesinde 8 level yapmıştım, kendi başıma bıraktığında peti geliştiriyordum ki bana seviye yükseltme demişti. Şimdi seviye 9 da orada durdum :)
    Hızları uridium ile tamamlayıp kutu toplamaya başlamıştım.

Arkadaşın anlatımı güzel, tek yapmanız gereken sabır :)

Oyuna çok giren biri değilim ama eski oyuncuyum 2010 da başlamıştım, hesabı şifreyi falan unutunca tekrar kayıt oldum.
    Durum böyle :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Herkesin yaptığı genel hatalardan biri lf3 yok bo2 yok goliat tasarımı alıyor.Tabikide bir işe yaramayınca sıkılıyorlar üzlüyorlar.Görünüm aldatmamalı kesinlikle.

İyi forumlar

BonusRasta bunu beğendi.
  8. Arkadaşım emek verip yazmissin bizler için ornek bir konu saol ama bir saatte 7500 uri nasıl kasılır ben günde 3-4k uri yi zor kasıyorum.Son olarak katlayıcı paket NPC den gelen uri yide katlıyormu

AMAZON16 bunu beğendi.
  9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hayır npclere bir etkisi bulunmamakta.

Şimdi herkesin kastığı uridium kişiden kişiye değişir.

Ben 1 saate elit buldummu pet kamikaze ve tek başıma cubikon keserek 50 k ya yakın kasabiliyorum.Tabi bunlar gemi gücüne birazda oyun tecrübesiyle alakalı.

İyi forumlar

10. AMAZON16

AMAZON16 User

Arkadaşım şimdi 4-X dediğim pvp haritalarında diğer haritalara göre avantaj kutusundan çıkanlar daha çoktur o yüzden sen katlayıcı alırsan dediğim haritalardan toplarsan 7.500 uridium çok rahat toplarsın 1 saatte birde petin varsa 10.000 den daha yükseğe bile çıkabilirsin hatta arge bölümünde sürekli ortadan gidersen bu sayı 15.000 e bile çıkabilir ayrıca alabileceğin en hızlı gemiyi alırsan buda senin 1 saatte daha çok kutu toplamana sebep olur. umarım yardımcı olmuşumdur.

♠RobÎлħooŁť♠™ bunu beğendi.
  11. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bir not da benden olsun.Oyuna başladıkları zaman hangi leveldeki görevdi hatırlamıyorum ödül olarak vip veriyorlardı.Başlangıç için bu vipi kullansınlar vip bitince belki indirimli vip kampanyası gelebilir.Böylece maliyeti biraz düşürmüş oluruz...

12. Doğru diyorsun o görevi yapınca vip geldi 2 haftalıktı galiba tam hatırlamıyorum sonrada indirimli vip gel 1aylık 3.5tl...

Edit: Sizlere iki seçenek sunayım sizlere ve hangisini alırdınız.
    1.Seçenek:Katlayıcı paket + İndirimli vip paketi mi?
    2.Seçenek:x3 te çekilecek 75k uri yani 225k uri mi?

Son düzenlenen: 16 Ekim 2014
  13. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bende de indirimli 75 bin uri var ama bu konuyu okuduktan sonra pvp ye girdim leonovla 15 dk da 1000 uri topladım.Kararımı değiştirip katlayıcı almaya karar verdim.Birine yanlışlıkla sıkıp kamuflemi bozmasaydım daha toplardım ama düşman gelip beni görünce öldürdü mecbur çıktım.Soruna gelecek olursak 2. seçenekte sadece kısa sürede yüksek uridium alırsın ama 1. seçeneği seçersen katlayıcı avantaj 2 ay süresi var ve bu iki ayda kutu toplayarak oynama sürene göre 225 in kat kat fazlasını kazanırsın.Yani benim önerim 1. seçenek....

14. Evet az önce bende PvP de kutu toplayamaya başladım leo ile fazla zorlamadım 15dk 1500uri kastım.bu konuda beni kararsız yapıyor iste iri mi katlayıcı mı?

15. SORRYAGA

SORRYAGA User

Eğer katlayıcın olsaydı 1500 yerine 3000 toplamıştın.225 bin uridyum çok kısa sürede elinde olacağı için sana cazip geliyor ama genele bakacak olursak katlayıcı ile daha fazla kazanacağın için daha karlı duruyor.Tabi son karar senin...

♠RobÎлħooŁť♠™ bunu beğendi.
  16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Katlayıcı tabikide size göre tam bir idael durum.Ama kutu toplarken sabırlı olmalısınız.

İyi forumlar

17. DaRRaB

DaRRaB User

Merhaba,
    Katlayıcı Avantaj Paketi XL tam neye etki ediyor ? Yaratıkları kestiğimizde ordan düşen hammadde, krediler ve uri leri 2 yemi katlıyor yanı 128 uri ise 256 mı geliyor yada daha farklı birşey mi cvb için şimdiden tşk..

Son düzenlenen: 16 Temmuz 2015
  18. senberk99

senberk99 User

Kardesim katlayici avantaj paketi avantaj kutulari yani sari kutularin icinden cikanlati ikiye katlar.4-1 4-2 4-3 gibi haritalarda 300 uriye kadar alinabilmektedir.

19. DaRRaB

DaRRaB User

Ganimet kutularımı yeşil kırmızı mavi bunlardan mı bahsediyorsunuz?

20. Katlayıcı sadece avantaj kutularının içeriğini 2ye katlar. Pvp haritaları normal haritaya göre 1.5 kat fazla ödül verir katlayıcı ile 3 kat olmuş olur.

Avantaj kutusu mavi küçük kutular anahtarsız açılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.