Destek Yeni Başlayan Arkadaşlar İçin Kapsamlı Taktikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DR.STRANGE tarafından 14 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KONUYU YARARLI BULDUNMU

1. EVET

oy sayısı 3
    37,5%
  2. HAYIR

oy sayısı 5
    62,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DR.STRANGE

DR.STRANGE User

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar
    Bu Benim Forumda İlk Konum Olacak
    Dikkat Ettim de uzun bir aradan sonra başladım tekrar ve oyuna yenilik gelmiş bayağı bir

Öncelikle size bir taktik vermek istiyorum yeni arkadaşlarımıza da DESTEK olur.

1-)Oyuna giriş yaptıktan sonra gelen 3 lf3, 15k uri veriyor ve bazı şeyler.
    2-)Bize Verilen Uridium ile ful yeşil ganiment anahtarı alıyoruz arkadaşlar.
    3-)Sonra ise bunları X-2 haritalarında açıyoruz ve açtıklarımızdan 2 sinde %80 Frekans kablosu ve Nano Çanta Veriyor bunları birleştir kısmından lf3 alıyoruz 4 tane ve bizim toplam 7lf3 oldu.
    4-)Açık Artırmada Leonova 30.000 C verseniz alırsınız ve aldınız diyelim.
    5-)Sakın ola flax almayın !! Çünki boşa kredidir.
    6-)Görevleri bitirin ve 11 veya 12 level olun sonrada 3-6 da çubuk gruplarıyla takılın sohbete selam verin ve selam alın ve ününüz artar.
    7-)Şimdiii Öhöm Öhöm ğğğ ilk hafta 36m felan birikmiştir TR3 de veya başka TR serverlerinde irise sabah 12m den alırsınız ve hergün basın böyle alın 8 gün boyunca goliye basın sonra 50k Kredi Rahat Alırsınız Toplam irislerle beraber 31 boş lazer var dimi :) evet onlara lf3 diziyoruz 36 m yi kasarken 10 k uri birikmiştir onları da ganiment kutusu alın ve açın lf3 taktiğini yapın yine 3. maddede ki olduğu gibi
    :cool:Evet gençlik ve darkorbitin en güzel şeylerinden biri de başlangıç paketi 4 tl ye vardı sanırım alın onu 139 günlük Dosyası 4veya5 arge basabilirsiniz.
    9-)Evet Yandaşlar Toplam 4100 felan çakmış oluyoruz besleme ile 5700 e vurur.Sonra ise durumunuz varsa %350 de 30 tl atın arkadaşlar 100 k uri niz olur veya geçer elmas uçuş düzeni alın çok önemli.Aegis inizi de açık artırmadan alın 70m ye alırsınz.
    10-)Sonra Tallon kesin sürekli hedef koyun günde en az 60 tane kesin baya haftada 200 m kasarsınız uri de 35k olr 1 ayda 400m kasın arkadaşlar venom tasarımına basın ve alın havanız olr skylabı geliştirmediyseniz vallaha sonra çok pişman olrsunuz.
    11-)elmas uçuş düzeni ile şunu farkedersiniz Allah Allah benim kalkanım neden inmiyor diyeceksiniz.Çok önemlidir Alın yani sonra baskınlara gidin sizi oyuna tekrardan bağlayacak bir konudur.

Evet beğendiyseniz desteklemeyi unutmayın arkadaşlar iyi NPC kesmeler diyim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2016
  2. uzayl80

uzayl80 User

anahtar bence başlangıc için kötü fikir cünkü garantisi yok nano canta ve kablo cekeyim derken kalkıpda sana baska bişeyde verebilir 15 bin uri ==10 tane anahtar yapar ama şuaralar genelde cephane cıkıyo pek bişe beklemeyin eger anahtar alıcaksanız x2 zeus yada lf4 günüde yeni haritalarda sandık acmaya girin derim

3. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Ancak forum kuralları gereği, başlığınızı ve mesaj içeriğinizi tamamını büyük harflerle yazmanız yasaktır. Ve mesaj puntonuz 4 olmalıdır.

Düzeltmenizi rica ediyorum eğer düzeltme işlemini gerçekleştiremezseniz bizden yardım isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. uzayl80

uzayl80 User

modum kızdı arkadaşlar konuyu okurken gözlük kulanmanızı yada büyütec kulanmanızı tavsiyem ediyom :D:D:D

5. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Puntosunu ben düzelttim merak etmeyin daha da küçülmeyecek. :)

İyi forumlar.

6. uzayl80

uzayl80 User

saolasun ekim kasım modum ama kırmızının renginide değiştireydin ben okumakda zorlanıyomda :):)

7. noodlenox1

noodlenox1 User

Yararlı bir konu , bizlere deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkürler , şahsen benim işime yaradı :)

8. DR.STRANGE

DR.STRANGE User

Öncelikle Teşekkür Ederim İşinize Yaradıysa Ne mutlu Bana

Kendi Görüşün :)

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda bununla ilgili daha önce açılmış konular bulunmaktadır.

Arkadaşlara yardımcı olmak adına hazırlamış olduğunuz bu konu,işlerine yarıyacaktır.

Emeklerinize sağlık.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.