yeni başlayan arkadaşlar kendilerine klan kurmasın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hakguguk tarafından 9 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hakguguk

hakguguk User

yeni başlayan arkadaşlar basit bir şekilde benimimde yaptığım gibi hevesle kendi klanlarını kurmasınlar.en azından iyi bir geminiz oluncaya kadar.bu şekilde kendi şirketlerindeki oyuncularada kendilerini kurallar dahilinde(yani ceza almaksızın) kestirmesinler.kendi şirketinizdeki oyuncu sizi bahaneden kesmek isterse sizi düşman ilan edip keser.2.si klanınızla diğer klanlar arasında barış köprüsü kurmak isterseniz oda size kesilmeniz için bir bahane yaratır.dost olduğunuz saldırmazlık anlaşması yaptığınız klan bir klanla savaşa girerse sizde onun düşmanı olursunuz.yani d.o diyorki bu oyunu vahşice oynayın :) dostluk yok acımak yok altta kalanın canı çıksın :)

BlackGhost™ ve TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konunuz doğru bölüme taşınmıştır

Keyifli Forumlar

hakguguk bunu beğendi.
  3. hakguguk

hakguguk User

teşekkürler

4. darko_pro1

darko_pro1 User

Bu oyunda güçlü olan kazanır. Ben kardeşçe oynamak isterim ama kendi şirketin bile sıkıyor.

5. kendimi bildim bileli online oyunlar oynuyorum daha doğru düzgün hiç kardeşçe bi oyn bulamadım en sevdiğim oyun darkorbit oldu 1.5 sene çarımı kastım albay yaptım fark attım bazı gereksizler kıskanıp msn patlattılar nasıl yapıyorlar hiç anlamadım neyse öyle bi oyun bulursan bana da haber ver

6. hakguguk

hakguguk User

oyun kurallarını vahşice yaparsanız gereksiz insan zaten var tehlikeli karışımı yapmış olursunuz.bütün oyunlar güçlü olanı ödüllendirir güçlü olanın kazanmasıyla dürüst oynamak aynı şeyler değil.yani futbolda iyi oynayan bir takımı hakemin nasıl kaybettirdiğinden örnek verirsem anlarsınız heralde.bu güçlü olmak değildir bu dürüst oynamak değildir adalet hiç değildir.kardeşçe bir oyun oynamaktan bahsetmiyorum DÜRÜST VE ADİL bir oyundan bahsediyorum.klan kurmak cezalandırılıyor bir yerde demek istediğim bu.bir klanla saldırmazlık anlaşması yaptın diye cezalandırılıyorsun.klanın yok diye istasyon kuramıyorsun.sırf bunlar yüzünden klansız gezen full gemi dolu ortalık :)

Son düzenlenen: 11 Ekim 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.