Yeni Başlayan Birine Tavsiyeleriniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve honex tarafından 6 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. honex

honex User

Öncelikle herkese merhaba başlıktada gördüğünüz gibi yeni başladım müzik dinlerken kafamı dağıtıyorum oyunu oynayarak ama anlamadığım ve oyunun karışık olan bir çok kısmı var ;
    Forumda biraz araştırma yaptığımda genelde bir çok kişi vaktini ayırma zamanına yazık vs. demiş işin açıkçası onların bu yorumu kafamı yordu;

Açık arttırmadan goliath gemisini aldım [herkes onu kullanıyodu :) ] silah olarakta görevlerin verdikleri ve SSL-01 aldım (50k credilikler) lf lerdense ssl ler daha fazla işime yarar gibi geldi çünkü npc kesiyorum sürekli bunun dışında 4 tanede diroit aldım para kasması sıkıntı milletin öldürdüğü hammadeleri toplayıp sat tekrar git sat yapmak istemiyorum sıkıcı geliyor.

Uridium 40k ya kadar kastım o kutulardan ve yaratıklardan düşenlerden benim kafamda 50k biriktirip pet almak vardı ama saçma birşey yapmaktansa size sormak istedim neden pet diyosanız sanırım npclerden düşenleri sanırım otomatik topluyor (doğrumu bu);

Kapıların bedava enerjilerini ben harcadım sanırım pazar dünleri x2 oluyomuş birde ben rastgele açtım hiç forumu okumadın ilk 3 kapıya harcadım hepsini Birde anladığım kadarıyla kapı tamamlanınca bir yere ışınlanıp npc kesicem peki kesemezsem kapıyı tekrar kullanamazmıyım yada kestim diyelim kapıyı 0 dan tekrar mı yapıcam ;

Birde yeşil kutular var anahtar istiyor onların anahtarından almalımıyım uridium az çünkü

Edit: Şuan bilmediğim bir oyuna para verip uridium almak istemiyorum o yüzde xxxk uridium al şunları al demeyin çünkü şaun oyun çok hoşuma gidiyo ama belkide 1 haftaya sıkılırım
    Edit2: Oyunun kendi rehberi gerçekten çok kötü :p

Biraz uzun oldu umarım tavsiyelerinizi verirsiniz

2. Mcqeen

Mcqeen User

Kapılarda 5 hak veriyor. Ölürsen 1 hakkın azalıyor 4 hakkın kalıyor ve o bölümü tekrar geçmen gerekiyor. Pazar günleri sadece x2 ödül veriyor o kadar. Yeşil kutuların anahtarını alma. Zeta kapısı pazar günü bitirirsen 50 anahtar veriyor.

3. oto toplayıcıdan bahsediyorsun ama hammadde satıcı var hemde %15 &30 civarı fazldan crediyle.onlar daha karlı kamufle ol cubi dönerler sürekli onları topla topla hiç base dönmeden sat. skylab dicem ama o geliştirmeler cok uzun sürüyor..en iyi yöntem bu. peti de 50k verme sanırım montaj la birleştirmek daha karlı oluyor ordan yap.Biraz oyna hosuna gidecek oyun büyük ihtimal. zamanla ögrenirsen rehbere fazla gerek yok oyunda fazla bişey yok anca npc kes okadar gerisi zamana bırak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.