Yeni başlayan için hangi gemi alınmalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tadakuni0 tarafından 1 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tadakuni0

Tadakuni0 User

Oyunu 4 saat falan oynadım. 20 bin Uridium ve 1.000.000 credit kastım. Sizce hangi gemiyi almalıyım? MMO şirketindeyim.

2. Açık Arttırmadan Goliath al. 10.000 krediye alırsın.

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Yeni başlayan biri için leonov tavsiye ederim. Ekipmanlarınızı tamamladıktan sonra goliaht kullanabilirsiniz.

İyi forumlar...

Tadakuni0 bunu beğendi.
  4. 15 LF-3'e kadar Leonov, ardından Goliath'a geçmenizi öneririm.

5. Tadakuni0

Tadakuni0 User

Hangi ekipmanlar hocam? Ayrıca ilk olarak ne yapmam lazım sürekli? Nasıl kasılmam lazım?

6. 来るに

来るに User

6 LF3'den sonra Goliath'a geçebilirsin aslında. Leonov x-1/2/3/4 haritalarında fazladan roket hasarı ve cana sahip olacağından 4 saat oynamış birisi için daha rahat olacaktır. Ekipman dediği şey ise tahminimce B02 kalkan jeneratörü. Modumuzun dediği gibi Leonov alıp kendi haritalarınızda 1-3/4 haritasında kargo paketlerini almayı unutmadan NPC kesmenizdir. Skylab'inizi de geliştirmeyi unutmayın. Düzenli bir gelir sağlayacaktır. Elde edebildiğiniz kadar Credits toplamalısınız. Daha sonra açık arttırmadan B02, İris ve LF3 için teklifte bulunun. Benim tavsiyem, ilk olarak B02 jeneratörlerinizi fullemenizdir. İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.