Öneri Yeni başlayan oyuncular için Pve

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MockingGesture tarafından 16 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyunda Şirketlerin Kendi Haritası PVE Sayılsın ve hiçbir oyuncu diğer oyuncuya hasar veremesin

1. EVET GELSİN

oy sayısı 8
    66,7%
  2. HAYIR GELMESİN

oy sayısı 4
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar yeni başlayan oyuncular için bir destek bir yardım forumu yazmak ıstedım kı bende yeni başladım oyuna. fakat görüyorumkı egosunu tatmın etmek ısteyenlerce daha onceden oynamıs oyuncular yenı baslamıs / kendınden güçsüz oyuncuları öldürmekten bir haylı zevk alıyor. Ya şirketler kendi haritalarında kendı oyuncuları hasar almasın yada yeni başlayan oyuncular yeni açılan hesaplara 30 gün diğer oyunculara saldıramasın ve diğer oyunculardan hasar almasın gibi bir avantaj veya paket eklensin. Diğer şirket harştalarındaki pvp gorevlerinide değiştirirler artık. ayriyetten 30 günde her hesap iyi bir kıvama gelemez bu yüzden ya iridiumla yada reel para ile bu paket satılsın. yetkılilerden rica ediyorum millete ego kastırmaktan sıkıldım artık bu oyun sadece pvp değil isteyen adam pve yapamayacak mı lütfen biraz geliştirin artık kendınızı herşey oyun güncellemesi yeni öğeler değil. önce oyuncu memnuniyetini karşılayın zaten istediğinizi alıcaksınız. arkadaşlar sizlerde destek çıkarsanız sevinirim lütfen..

Son düzenlenen: 17 Şubat 2018
  2. Oyun savaş oyunu olmaktan yıllar önce çıktı bu dedikleriniz de tuz biber olacaktır. Yeni açılan hesaplar 30 gün korumalı olsalar, bazı oyuncular atarlar kutuya 1 ayda bizim bin bir zorlukla kastığımız hesabın aynısını dizerler. Herkes kendi haritasında saldırıya korumalı olursa oyuncular nerede adam kesecekler. Oyunda kast sistemi var. Güçlü olan her zaman güçsüzü ezer ve ezecek. Bu nedenle güçlenene kadar bunlara katlanacaksınız. Elinizi çabuk tutup geminizi geliştireceksiniz. Ben de orta seviyeli bir gemiye sahibim. Yeni başlayanlara farklı kolaylıklar sağlar iseler oyuncu memnuniyeti en iyi şekilde sağlanmış olur.

Eskiden misafirliğe gitmeden önce çocuğu yollayıp ''müsaitseniz akşam oturmaya geleceğiz.'' denirmiş.
    Şimdi de müsaitseniz savaşalım dememiz gerekiyor herhalde.

3. Oyunda birçok pvp haritası var ayrıca pvp etkınlıklerıde var. burdakı temel amaç herkes kendi dengi ile düello atsın nihayetınde oyuna her gun onlarca başlayan kişiler var ve bu yüzdende bırakanlar bir o kadarda var. oyunu burda tamamen pvp değilde pveninde olmasını amaçlıyoruz. eski oyuncuların sıkıntısı yok kendıni düşünürler elbette emeklerının karşılığını alıcaklar ama bunu rica edıyorum adaletlibir biçimde göstersın oyun.

4. Oyunun full+full oyuncu ile yeni başlayan oyuncunun arasındaki farkı uçurum düzeyinde arttırması sonucu böyle durumlarla karşılaşıyoruz. Pvp haritaları var ama savaşacak adam olmayınca oyunun hiçbir anlamı kalmıyor.

5. Bence olmamalı emin ol sende zamanla gelişeceksin. Ben geçen 9 iris 4 herküllü gemiyi kestim (8 iris olmama rağmen ) sana tavsiyem bir klan bul ve seni kalacak birini bul. Bu 30 günlük koruma botçulara yarar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.