Yeni başlayan oyuncuların çilesi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Atkafası tarafından 23 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Atkafası

Atkafası User

Darkorbite arkadaşımın çağırmasıyla başladım yaklaşık 3 yıl kadar önce. İlk zamanlar x-2 x-3 x-4 haritasında Leonovla kasılırken 40 50k vuranlar oluyodu, tamam dedim oyunda yeniyim olur böyle şeyler sonuçta yeni oyuncuyum. Yaklaşık 1 ayda 100 saat kadar oynadım, baktım hala durum aynı, ben x1le 5 6k vururken adamlar yaratıklara bile x4 mermisiyle sıkıyodu. 1 ay olmuş bende doğru düzgün elit cephane yok, gemi desen yok çünkü çok uçuk fiyatlar, kalkanı hızı fulledim lf3leri dizdim irisleri de aldım ama hala durum değişmedi. Neden? Çünkü mermim yok. Sordum soruşturdum kapılardan mermi çıkıyo dediler petle beraber palladium toplamaya giriştim, dedim tamam iyi güzel bu sefer de palladiumda ölmeye başladım. En sonunda sinirlenip bununla mı uğraşıcam resmen fare gibi deney yapıyolar dedim bıraktım. 2 hafta önce kafa dağıtmak için girdim kısaca tekrar başladım. Bir de ne göreyim 1 milyar krediye satılan venomu lf4leri x3 mermilerini ücretsiz dağıtmışlar. Benim o kadar zaman uğraşıp çile çekip elde edemediğim şeylerin kısa bir süre için dağıtılması mantıksız değil mi? Madem böyle bir şey yapıldı, bundan sonra başlayacak oyuncuların işi daha da zorlaştırılmış olmadı mı? Zaten goliathla dayanmaya çalışıyoduk bi de kafamıza kafamıza x3le vuran venomlar çıktı. Bu durumda yeni oyuncuların dezavantajlarını ortadan kaldırmaya yönelik bir çözüm fikri bulmayacak mı Darkorbit?

FlamesLordTR bunu beğendi.
  2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu ayrıcalık bazı oyunculara özel olmayıp herkese kısa süreli sunuldu bunun olduğu zaman her platformda bahsi geçmiştir.
    Diğer oyuncular gibi sizlerde sahip olabilirdiniz. BSGO oyununun kapatılması ile oyuncularına teselli ikramiyesi olarak verildi.

İyi forumlar

3. Atkafası

Atkafası User

Kodun belirli kişilere özel çıkarıldığı gibi bir şey söylemedim zaten okuduysanız anlamışsınızdır. Benim merak ettiğim ve cevabını almak istediğim şey Darkorbit'teki oyuncular arasındaki "oyundan soğutan uçurum"u azaltmak için herhangi bir çaba sarfediliyor mu öğrenmekti. Siz de takdir edersiniz ki oyunun şu anki durumu yeni oyunculara tabiri caizse oyunu oynadığı için cezalandırmadan ileri gidemiyor.

4. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

2018yazında sıfırdan başladım bende dediğiniz gibi 50k-60k değil 180-200k vuranlar vardı şuan bende 120k vuranlardanım ağlayıp sızlamak yerine oyunda nasıl hızlı gelişebilirim diye çaba sarfetseniz bunlara gerek kalmayacak mantık basit aslında çek katlayıcını git pvpde kutu topla bi 5tl veremiceksende katlayıcısız topla günde maks 50kere patlarsın gemi fullemek zor bir şey değil arkadaşlar anlayın şunu artık ağlayıp sızlamakta çözüm değil bu konuya ne yapıcaklar lf4leri prometheus lazerleri kaldırıcaklar mı o lazerlere emek verenlere ne olucak o zaman bu oyun kaç yıldır aktif kaç yıldır aynı şeylerle oynuyorduk yenilikler olucak elbette bu zamnında yeni başladıysanda bilgililerinden bi kolay kasılma yöntemi öğrenirsin fullersin gemini 1ayda dizdim ben lf4ünü havocunu zeusunu apisini argesini şimdi prometheus diziyorum konuşarak gemi fullenmez oyun mantığını kavrayın artık zor bir şey değil iki kere patlayınca gelip buraya bu ne böyle bi düzeltme yapın demeyin savaş oyunu bu ne bekliyorsunuz türlü türlü insan var 10tanesi kesmese biri çıkar keser elbet ne yapsın ekip geminizi fulleyene kadar diğer oyunculardan geminizi mi korusun ne istiyorsunuz acaba

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu kodlar herkese sunuldu ve bu oyun savaş oyunu siz gelişimi yavaş ilerletirken başkaları sizden hızlı gelişebilir.

İyi forumlar

6. tgs781

tgs781 User

yani modum basacaksın parayı çalacaksın düdüğü değil mi?:D:D:D

7. Atkafası

Atkafası User

Keşke aynı cevabı veren bir bot gibi davranmaktan vazgeçip yazılanları okuyup cevap verseydiniz. Paragrafı okumaya üşendiğinizi farkettiğimden soruları numaralar halinde yazacağım. Bu şekilde cevap alabilirim diye umuyorum.
    1-Darkorbitin yeni başlayan oyuncuları oyunda tutmak için yapmayı düşündüğü bir şey var mı?
    2-Bu konu hakkında bilginiz yoksa nereden bilgi alabilirim?
    3-V*A*Y*N*E1 (yıllardır oynadığımız dediği için tecrübeli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum)'in de dediğinden yola çıkarsak bu oyunu yıllarca oynamış birisinin bile 1 ayda gemi dizdiği bir durumda; oyun hakkında hiç bilgisi olmayan oyuncunun kendini savunabilecek duruma gelene kadar oynayacağın düşünüyor musunuz?

Oyunun gelişmesi tabii ki kaçınılmaz ve oyuncular açısından güzel bir durum. Benim bu başlık altında anlatmak istediğim şey yeni oyuncular için de adım atılması. En azından yeni oyuncuların da en azından kendilerini savunabilecek duruma oyunu bırakmadan önce gelebilmeleri. Bu durum sağlanırsa oyunu oynayan oyuncu sayısı doğal olarak artacağı için oyunun daha eğlenceli bir hal alacağını düşünüyorum.

8. oben

oben User

bak kardeşim sen eskide kalmışsın verilen yanıtlar bana göre mantıklı ve doğru yanıtlar.....bu imkan kapanan bir oyunun oyuncularına verilmişken dışarıya sızdı ve haberdar olan herkes faydalandı...diğer taraftan abartılacak bir durum yok verdikleri ekipmanla hiçbir şey yapılmaz.eskiden olsa dediğin doğru ama şimdi venommuş x3 mermi imiş bunların önemi yok..biz eskiden boss kristallon kesip sarı taş beslemek için birbirini yerdik.şimdi ise bir uçuş düzeniyle anında %20 lik bir vuruş imkanı var....bence abartmaya gerek yok..siz yeni oyuncular için bişeyler olsun istemişsiniz lakin bu oyunda yeni oyuncuları tadmin edecek bir uygulamanın olamayacağını tahmin edebilirsiniz...eskiye nazaran yeni oyuncular için imkanlar çok daha iyi bu bir gerçek ama oyunda haddinden fazla yenilik olduğundan birşeye yaramıyor...eskinin fulu gemiler artık 1 aylık bir emek istiyor...

9. Size katılıyorum oyunda yeni oyuncuları tatmin edebilecek bir uygulama yok ben bile full gemimde kasılmak istemiyorum elit olmayan bir insan eğer arkadaş çevresi yoksa oyunu çok oynamaz. Yani o 120k atanlar sınıfına girene kadar gemisini kasmaya çalışmaz. Bir süre sonra sıkılıp oyunu bırakıp gider. Oyuna başladığınızda 100-200 vuruş ile başlıyorsunuz lakin full ve orta seviyeler 50-100 binlerde dolaşıyor kasıp onlara yetişmek el emeği ile oyunu bilmeyen bir oyuncu için neredeyse imkansız. Para ile yapılacak bir iş de değil. ***

Neyse sonuç olarak haklısınız oyun yeni oyuncu istemiyor. Son olarak bir kaç oyuncunun 500 bin x3 ve venom almasının pek bir önemi yok bu geçici ve oyuncu çekmek için yapılan ufak bir denemeydi. Venom ve o kadar x3 ile elde edilebilecek malzeme çok da bir işe yaramaz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Şubat 2019
  10. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

yeni başlayanlarında ne yapması gerektiğini forumda sormalarını yazdım zaten burda bir çok kişiyede saçma öneriler sunanlar oldu burgu al talon kes cubi gruplarına katıl filan 9-10yıldır oynayanlarda oyundan bi haber eskide kaldı o taktikler alıyosun veganı diziyosun hız jeneratorlerini paran varsa katlayıcı çek yoksa doğru pvpye her türlü o ezik gemi haliyle yapılıcabilecek en karlı kasılma yöntemi kutu toplamaktır 15lf3 yapayım talon kesiyimle olacak iş değil zaten bu oyuna yeni başlayıpta kalıcı olacak insan tanımıyorum bizim mazimiz var kopamıyoruz belki intikamlarımız var onlar için devam ediyoruz herneyse kod bsgo oyuncularına telafi amacıyla sunulan birşeydi orası zaten ayrı bir darkorbit faciası madem böyle birşey yapıyorsun sadece oradan gelen oyunculara ve oradaki hesaplarıyla eş değer de bir gemi verilmesi gerekiyordu düşünsene tr6da ufe gemin var tr6yı kapatıp seni tr5e teşvik için kod veriyor ve 10lf4 venom veriyor ? hem ödül alay eder gibi hem herkese açık olması saçma bir olaydı yani darkorbit burası ben alıştım artık sizde alışırsınız zamanla iyi günler dilerim

11. byzerg

byzerg User

dostum oyunu zaten gözden çıkarmış şirket yeni oyuncu gelmiş gelmemiş pek umurlarında deil yani.mmorpg oyunlarda iyi ekipmana sahip olmak istiyosan 3 yol var para,no life,illegal başka türlü zor yani mmorpg oyunlarının artık bitme noktasına gelmesinin 3 sebebide bu.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Her zaman daha fazla zaman ayırarak veya doğru taktikler ile aradaki açık kapatılabilir.

İyi forumlar.

Merhaba,

1. Daha önce yapılan duyurularda yeni oyuncuların UFE|Full+Full olmasının kolaylaştırılacağı belirtilmiştir.
    2. Buradaki duyurudan günlük ve haftalık görevlere, LF-4 çıkma şansına dair yapılan değişiklikleri okuyabilirsiniz.
    3. Bu durum için her zaman bizler burada forum ekibi olarak yardımcı olmak için hazırız.
    İyi forumlar.

Son düzenlenen: 25 Şubat 2019
  13. Mr.User

Mr.User User

Bu oyuna yeni başlamak?

Birine beddua edeceksen darkorbit diye bir oyun var orada oynamaya başla demelisin :)

Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.

Yeni başlayan bir oyuncu olduğumu farz ediyorum,
    Burada yorum yapan arkadaşların tecrübeleri ve kolay yolları bildiği için bazı şeylerin hızlı olacağını sanıyor.

mesela,

katlayıcı paketi al vip al ve 4-* de kutu topla.

bunu öneren arkadas şunu duşunemedı,
    PET 50 k uri ve içine radar veya toplama protokollerını almak da lazım ve dolayısıyla pet in kilitlerini acmakta Uri...

Daha gemiye jenerator ve azda olsa lazerde almadık.

kaldı ki pet ide geliştirmek gerek 3 sevye moduller için :)

sadece bu dediklerim kaç URİ ?

diyelimki bunu yaptınız ve toplamaya başladınız.

NOT: Canlı olarak günde dayanabilirsen 10 saat.

saatte 5k ve GG toplasa. günde 50k uri ve GG ler.

şimdi bir gemiyi fullemek için ne kadar uri gerekir bunu bilmek gerekir.

indirim paketleri hafa sonları *2 etkinlikleri ARGE si skylabı sarı irisleriydi...

lf4 leriydi sonra mermi yapıp promehtusları.

eee?

Şimdi bana 2018 yaz ayında başlayıp fullendim derseniz burada sadece ve sadece gülerim :)

Arkadaşa düzgün cevap verin :)

Arkadaşım o kodu bu oyunu yönetenlerin acemiyce hareketi sonucu herkesin eline geçti. (amaç, hesap actırmak ve oyuncu sayısını arttırmak değilse tabii)

yapılması gereken,

o oyunu oynayan kişilerin mail adreslerine kişiye özel kod göndermekti.

Ama herkes kullanabilir hale geldi ve ben dahil herkes 3-5 hesap açtı.

Senin gibi bihaber olan kişilerde veya bugün oyuna yeni başlayacak kişilerde haklı bir şekilde sisteme isyan ediyorsunuz.

15 karasız, pet oyuna başla ve 17 lwl olacak şekilde geliştir kendini sonra 10 tane phormetus lazeri görevlerle al. Al sana 25 LF4 lü gemi.

şu an harita bu gemilerle dolu. ve nasıl geliştiklerini de herkes görüyor.

Sonuç:
    1- yıllarca haritalarda görünmeyen yıldızlı gemiler Midefire sayesinde ortaya cıktı.

2- 680m puanı olan kişinin eğer oyun oynamazsa artık sıralaması tehlikeye gireceği görüldü ve her yerde oyunu bırakmak istediğini söylüyor. Acaba neden :) (GİŞ kurallarına göre hesap el değiştirmesi yasak)

3- Adamlar günde nobetleşe 1 gemi kasıyor ve 2-3m TP yapıyor. (GİŞ kurallarına göre hesap paylaşımı yasak)

4- Bannlamalar gelirse bir gün bu oyunda her şey sıfırdan başlar merak etme. (GİŞ kuralları uygulanırsa artık)

5- Supporta *-7 de MMO genralinin gemisinin otomatık yaratık keserken videosunu yolladım. Nickimi bile gizlemeden. 3 ay sonra gemi başkasına geçince ne hikmetse hesap 2 gun sonra kapanıyor :) (GİŞ kuralları:))

6- Venom = Phonex oldu :)

Sempatik.57 ve Labirent bunu beğendi.
  14. ;););):)
    Daha açık anlatılamazdı.

15. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

vengeance gemisini almanız ve saatbaşı 1 tane jeneratör takmanız yeterlidir ilk seviyelerde kutu toplayabilmek için 4-x haritasına atlamak için 8level istiyor kasması 30dk yı almaz pazartesi açtım hesabı ertesi pazar gününe yani 6 günde 400k uri ve 2k küsür gg topladım güve aldım havoclarımı fulledim 9zeta kapısı yaptım gelen anahtarlarla 10-15civarı lf4 topladım apis parçalarında iyi rakamlara geldim ertesi hafta yine bi 400k ya yakın kastım yine full zeta döndüm bu sefer anahtarları zeus günü açıp zeus diroidinde parçalar çıkardım bu arada apisim inşa oldu ertesi hafta kastığım uriyle zeusu direkt aldım 3haftada apis zeus 35lf4 26havoc argeyide 20-21lere dayadım 15-20gün civarı tam hatırlamıyorum indirim günü vardı o güne kadarda 1.5m uri kasıp irisleri 16seviye yaptım kalkanları 10levele çektim oyunu gerçek anlamda kavrar ve ne yapman gerektiğini idrak edebilirsen yapabilirsin yani ama siz gülmenizle yetinin 1 ayda gemi fullemek çocuk oyuncağı benim için sizi bilemem :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2019
  16. 1 ayda gemi fulleyebiliyorsan eğer helal olsun diyorum.ya çok sallıyon. yada çok çok çok sallıyon.yada inanılmaz bir şekilde sallıyonnnnn. bence..1 ayda gemi fullemek de ne..

17. Ultra full olamasa da lf4leri ve argesi iyi bir gemi yapılabilir.

.Paradoks. bunu beğendi.
  18. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

35lf4 apis zeus havoc herkul gemi fullemeye yeterli değil mi bunlarda 1 ayda edinilebilecek şeyler sadece kendi yaptığım yöntemi yeni arkadaşlara söylüyorum eğer siz fulleyemiyorsanız o da sizin tecrübesizliğiniz ya çok tecrübesizsiniz ya da baya baya tecrübesizsiniz demektir

19. Atkafası

Atkafası User

35 lf4ü 3 haftada nasıl ve nereden kastığınızı anlatırsanız tecrübelerinizden yararlanmış oluruz. 3 gün 4-3te kutu topladım saatte ortalama 2k civarı uridium kasabildim anca. 10 15 dakika kutu topladıktan sonra sürekli cephane çıktı diyebilirim.

20. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Yazdıklarınızı okudum ve size şunu sormak istiyorum;

Namık Kemal'in çok güzel bir sözü vardır bilir misiniz?