Yeni başlayan oyuncuların çilesi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Atkafası tarafından 23 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

kutuyu katlayıcıylamı topladın saatte 6k banko toplayabiliyordum şöyle bir yol çizdim kendime 3 tane pvp haritası var her birinde bir turu tamamladıktan sonra diğer mape atlıyordum sırayla dönüyordum bazen her mapte 1k toplayınca değiştiriyordum uride azalma olabileceğini sanmıyorum şans işi 8zetada 0havoc çıkaranda var bunu nasıl açıklayabiliriz öyleyse 10-15dk cephane çıkar sonra peşpeşe uriler çıkar bilemezsiniz lf4 e gelince ondada şans faktörü çok önemli öncelikle kutu açtığınız mapte lf4 ü bulunca map değiştirin aynı mapte açmayın yeniden arkadaş yine namık kemali önerebilir ama 1-4te ilk açtığım kutudan çıktı peşinden 3-4e atladım yine tekte çıktı ve 3-2de de tekte çıkardım sanırım o ay takvimdende 1-2tane almıştım ve 4tanede hades kapısından aldım eğer grup bulabilirseniz zetadan sonra direk hadesede yönebilirsiniz kutularda o kadar şanslı değilim diyorsanız
    evet bilirim gördüğüme göre 2013 kayıtlısınız ve baya deneyimsizsiniz ne diyeyim bunca zaman boşuna oynamışsınız bu oyunu hiç bir tecrübeniz yok üzüldüm ama siz üzülmeyin bilmemek değil öğrenmemek ayıp umarım tecrübesizliğinize bir nevi çare olmuşumdur :)

2. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Ben bu oyuna 2009'da kayıt oldum. Daha rütbe sistemi yokken, roketler geminin arkasından fırlaya fırlaya gelirken ben bu oyunu oynuyordum =) Almanya'dan CD aldığında Turuncu Goliath'a anlamsız gösterilen saygıya da şahit oldum, 1 Gamma kapısı yaptığında Albay rütbeni 1 ay koruduğun dönemleri de tecrübe ettim. Siz bu konuda çok fazla merak içerisinde olmayın. Şu anda da Global Avrupa 1 serverinde oynuyorum, eğer aynı serverdeysek sizinle tecrübemi seve seve paylaşırım =)

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yazmayayım diyorum ama bu oyunu bir oynayan olarak bu kadar savununca aklıma deli sorular geliyor. Ama o sorular bende kalsın. :)

Fazla detaya girmeyeceğim ama anlaşılan şirket sana torpilli davranmış :) toplam 1 ayda normal oynayarak tamamen el emeği göz nuru ile yaptıysan gerçekten amaaa gerçekten helal olsun. :D

Günde kaç el emeği ile oynayıp , kaç saat kutu toplayıp vs yaparak bu duruma getirdin hayret. Hele bir de çıkması şansa vs. bağlı olan LF4 , Havoc , Hercules sana galiba %90 üzeri bir oranla çalışmış :) :D Bu arada kapı yapma ve kutu açma vs. yani her yolu düşünerek yazdım belirteyim. :)
    Bu katlayıcı vs. alıp kutu toplamayı bilmeyen bir çok kişi var oyunda ve hep onların suçu değil. Oyunda eskisi gibi yardım eden ve bilgi paylaşan pek kimse yok. Neyse bunları geçelim. :)

Benim merak ettiğim bilgisayar başında kaç saat oturtup kutu topladın ? Ayrıca bilgisayar başında kaç saat oturup oynadın ?

Vayy bee :) Yılların @RAMMFİRE 'ı demek yıllarca boşuna oyunu oynamışız :) ne deneyim elde etmişiz ne oyunu çözebilmişiz. :) :D

NOT : Görevli arkadaşlar ; araya mesaj girmezse flood olacağı için birleştirmenizi rica ediyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Mart 2019
    KATALONYA bunu beğendi.
  4. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Estağfurullah, boşuna değildir diye düşünüyorum ;) Elbet bir deneyim ve tecrübeniz olmuştur ama oyunun en iyi hallerini katılım sağladığınız tarihi bilmediğimden yaşadınız mı bilmiyorum. Ama 2009'un başından beri oynayan birisine masal gibi geliyor bazı mesajlar :)

Son düzenlenen: 6 Mart 2019
  5. PC'nin başında çok oturmak sağlık sorunlarını artırır ve benim düşünceme göre sende program kullanmışsındır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Mart 2019
  6. KATALONYA

KATALONYA User

6 ay oldu ben fulleyemedim bu ne hız :D bir tonda aktif oynama sürem var seni tanımak istiyorum yiğidim.

7. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

amcamın dükkanında çalışıyordum masabaşı sabah 8 akşam 8 oynuyordum eve dönüncede bir müddet oynuyordum bir mod olarak bana özel bir avantaj sunulmasını düşünmeniz biraz komik doğrusu işin içinde olan sizlersiniz ve 8zetada 0 havoc yazan adama bu bir şans işidir diyenlerde sizlersiniz lakin çıkmayınca sorun yok çıkınca size tanınan şans yüzdesi %90 galiba diyende sizlersiniz bana gelince şans kavramı niye yükseliyor acaba herkese aynı oran demek ki şansımı bu oyunda harcamışım ayrıca havoc oranları arttı ve şöyle bir şey duymuştum zetanın ilk yapılışı bedava havoc veriyor ve ilk yapışınızdan sonraki yaptıklarınızda oranın yüksek olabiliceği yani ilk yapışınızda 4-5zeta yapın gibi bir şey okumuştum bir yerde 4. yapışımda diroitlerimi havocla kapladım

8. RobinKudin

RobinKudin User

oyuna ilk başladığım zaman para atmam prpgramda kullanmam görevlerle kasılırım diyordum baktım olucak değil 300tl yi saydım PARASIZ OLMUYOR arkadaş

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

@RAMMFİRE tabi ki boşuna değilde bazıları öyle demek istiyorda gönderme yaptım. :D :) Arkadaşım daha önce başlamıştı ben 2010 gibi başladım. :) Yani çok ilk başlarını bilmesemde yinede güzel olduğu dönemleri yaşadım. :) :D

Maşallah :) Nasıl bir işmiş ki sabah 8 akşam 8 oyun oynayabiliyordun. :) Benim demek istediğimi anlayan anlar sen anlamasan da olur. :D
    Bak kendin diyorsun 8 kapıda 0 çeken diye :) yani full havoc vs o kadar kolay tamamlanmıyor. ;)

Yani toplam 4-5 kapıda Havoc tamamladın yanlış mı anladım ? Eğer doğru anladıysam neden %90 vb. dediklerime takıldın ilginç. :D :)

10. ONURBEY

ONURBEY User

Bende 2008 yılından beri oynayan bir oyuncu olarak, ve çok büyük miktarlarda para harcayan biri olarak, şunu demek istiyorum;

Kimin ne yaptığını, nasıl kasıldığı, bilecek kadar tecrübeliyim bu oyunda. Bana kimse çok kısa zamanda, para harcamadan ve aylarca emek vermeden, ayrıca bir çok şeyin şansa bağlı olduğu bu oyunda, yaaa ben çok şanslıydım, masalını okumasın,

Daha full olamadım ya.

Gemisi botta iken kestiklerim, şimdi beni kesiyorlar, full + full olarak,

Not defterim, profil nikleriyle dolu, hepsini takip ediyorum.

Haklı olarak buraya yazan, full olmak için yıllarını vermiş arkadaşlar, bende dahil salakmışız, birkaç ayda fullenmek varken, deli gibi senelerce, el emeği ile mücadele vermişiz. Ayrıca çokkkkk şanssız mışız !!!

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Mart 2019
  11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizden ricam üslubunuza biraz daha dikkat etmeniz yönünde olacaktır.

İyi forumlar.

12. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın Paradoks Admin'im;

Yeter artık, her konuda muhalefet olma, herkesi küçük görme, herşeyi ben bilirim havası bu nedir ya;

Daha devam edecektim ama; yoruldum.

Kızdığım şey, oyunculara bilgiçlik taslama, oynayamıyorsan oyunu bırak, oyuncuyu küçümseme daha birçok şey.
    Umarım gereken yapılır.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 12 Mart 2019