Yeni Başlayana yardım edilsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hayalet-81 tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hayalet-81

hayalet-81 User

Herkese selam,
    Arkadaşlar oyun oynarken bir çok yeni başlayan oyuncuyla karşılaşıyoruz benim fikrim bu yeni arkadaşlara yardım edilsin yetkili arkadaşlar sizlerde konuyla ilgilenirseniz sevinirim.
    Şimdi örneğin 10 lvl den küçük olana yardım et görevi olsun örneğin onlara şu kadar kredi kasın şu ödül alın gibi böylece hem onlara yardım etmiş olalım hemde onlarda oyundan birazcık tad almış olurlar..
    saygılar.

Son düzenlenen: 30 May 2014
  2. Merhaba ,

Bu tür konular için Güncelleme ve Fikir Havuzu diye bölüm mevcut. Fakat böyle birşeyler olsa da sadece o görev için belli süre yardım edip ondan sonra yardım etmezler. Böyle görevler yerine oyuncuların yardımlaşma bilincine doğal yollardan kavuşması gerekiyor diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. hayalet-81

hayalet-81 User

size katılmıyorum.
    benim anlatmak istediğim konu farklı yeni bşlayan bir arkadaşı düşünün bir çoğu 10 lvl olana dek oyundan sıkılıp oyundan soğuyor vede en az %50 kayıp oluyor.
    ben sadece fikrimi söyledim herkesin düşüncesinede saygı duyarım..

4. Merhaba ,

Bende fikrimi söyledim yani bir şey zorunlu olarak yapılıyorsa zaten bir yararı olmaz. Görev olsun demişsiniz peki görevi yapınca ne olacak ? Sadece görev için yapılacak sonra yine aynı şeyler yaşanacak.

Ben de yardımlaşma olayının isteyerek ve oyuncuların bilinçlenmesi ile daha yararlı olacağını söylüyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.