yeni başlayana yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ottomans tarafından 24 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ottomans

ottomans User

hesapta 600bin üridum var yeni başladım ne yapmamı önerirsiniz ?

gemi 8 level :)

2. Merhaba ,

Gemi , lazer , kalkan v.b. bilgilerinizi yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ottomans

ottomans User

3 lf3 var gemi nostromo yani bügün öğlen başladım :) indirim gelince şeytana uydum uridium aldım en yararlı şekilde nasıl harcarım

4. Merhaba ,

Bana kalırsa açık arttırmadan kredi ile Leonov alın. Daha sonra 3 ya da 4 iris , bir kaç tane LF-3 , B0-2 v.b. şeyleri alabilirsiniz. Aslında açık arttırmadan kredi ile alabileceklerinize uridium harcamayın.

Ayrıca forumdaki Açıklamalar/Sözlük bölümündeki konuları incelerseniz oyun hakkında bir çok konuda bilgi alabilirsiniz.

Diğer üyelerimizinde düşüncelerini bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Adminim şimdi gemi kötüyken kredi kasılmaz ama açık arttırmadan alınabilecekleri krediyle alın deniyor, fiyatlar uçuk durumdayken ekipmanı kötü gemi nasıl kredi toplayabilir? Bu durum nedeniyle bu tür konulara bakmadan geçiyorum.

Ben hem krediyle hemde uriyle ekipmanlarımı tamamlamıştım. Açık arttırmadan al diyene bakarsan belki yıllar sürer.

Sende hazır uri varmış 20 LF3 ve 15 BO2 al hız jeneratörünü açık arttırmadan rahat alırsın. Eğer ileride daha fazla uri çekerim para sıkıntım yok diyorsan 30 LF3, 15 BO2 ve 15 G3N-7900 alırsın 480bin uri eder geriye 120bin kalır iris alırsın.

6. Benim sana önerim urini şuan irise harcama biraz bekle belki yine iris indirimi gelir felan belli olmaz (bu konuda hiçbir bilgim yok sadece tahmin) O zaman daha uygun fiyata alma şansın olur. Şuan 7 lf3 al oyunda başta verilen krediler ile kendine bir bigboy al ondan sonra biraz kredi kasıp goliath gemisine açık arttırmadan teklif ver. Goliath ı alınca 6 lf3 daha al geminin lf3leri tam olsun lf3 lazer bu arada.15 Adet de bo2 yani en iyi kalkandan al sonra gir dükkana P.E.T. bölümünden bir pet ve kamikaze modülü al. Kamikaze modülünün 3 seviyesinide al ve Petinin lazerlerinide lf3le doldur ondan sonra biraz seviye kas ve 10 lvlde gidip x5 haritasına git orda lordakium kes yanında gelen küçük sibelonitler olucak onlar çoğalıncada kamikaze modülü ile petini patlat onları kes çok seri kasılırsın :)

7. ottomans

ottomans User

sağolun arkadaşlar 5 iris 2 flax aldım açık arttırmadan goliath aldım ful lf3 yaptım yarı kalkan yarı hız yaptım irislerle flaxlara lf3 koydum 250 bin üri kaldı varmı bir öneriniz

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hızlı ilerliyorsunuz,Pet alıp Petinizi 8 seviyeye çıkardıktan sonra kamikaze 3 veya Toplama modülü alarak Petinizide kullanabilirsiniz.

Aegis gemisi alabilirsiniz.Aegis gelişmekte olan hesaplar için iyi tasarlanmış bir gemidir.

Keyifli Forumlar.

9. Merhaba ,

Syklab denen bir şey var eğer uygun bir şekilde geliştirilirse yeterli kredi elde edilebiliyor. Bir süre promerium sevkiyatı yapıp satarak kredi biriktirip bir şeyler yapılabilir. Mesela 5-6 gün sevkiyat yapıp kredileri biriktirdikten sonra açık arttırma durumuna göre alınabilecek bir şeye yatırılabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.