Yeni Başlayanlar. DESTEK!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AAliveRiaBaLbiNa tarafından 1 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleyküm.

Direk konuya girmek istiyorum.
    Oyuna yeni başladım fakat, Elitim vs. hiçbirşeyim yok vede kasılamıyorum, bu yeni başlayan her arkadaşımız için geçerli, çünkü; Kullanılan haritalar, devamlı eski oyuncular tarafından vs için basılıyor ve hiçbirşey yapamıyoruz, kasılmak istiyoruz, 1 görevi bitiremeden ölüyoruz, yeni başlayanlar için 10-15 levele kadar yeni bir harita düzenegi yapılmasını rica ediyorum, bu konuda diğer arkadaşlarımda destek veriyor, çünkü oyuna ekip olarak başladık dediğim gibi kasılamıyoruz.:(
    ilgilenirseniz sevinirim.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak konunuzun bölümü yanlış bu tarz konuları güncelleme ve fikir havuzuna açınız.

İkinci meseleye gelirsek bu tarz konular zaten forumda mevcuttur.Desteğinizi onlara veriniz.

Söylediklerinizede gelirsek haklısınız çoğu oyuna yeni başlayan oyuncu oynayamıyor baskınlar yüzünden.

Konunuzu kilitliyorum.Dediğim gibi bu tarz konular mevcut lütfen onlara destek veriniz.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.