Yeni Başlayanlar İçin Çifte Standart

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaansakal tarafından 16 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Konu İçeriğine Genel Bakışınız Nedir?

1. Olumlu

oy sayısı 3
    50,0%
  2. Geliştirilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Olumsuz

oy sayısı 3
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaansakal

kaansakal User

Merhabalar,

Konunun adını hiç düşünmeden yazmış olsam da, içerik hakkında biraz düşündüm ve ilginç bir fikir olduğunu iddia ediyorum ve yeni başlayan arkadaşlara çifte standart uygulanması fikrini öne sürüyorum.

Bildiğiniz üzere Darkorbit'e maalesef yeni oyuncu başlama sıkıntısı var, başlayanın da bağlanma sıkıntısı. Bunun temel sebeplerinden birinin de, güçlü ile yeni başlayan arasındaki fark yüzünden olduğu kanaatindeyim. Bu sebeple, yeni başlayan oyunculara çifte standart iris yüklemesi yapılmasını öneriyorum, yani 10+10 diroitleri olabilecek.

Darkorbit, yeni başlayan oyunculara 10 adet A-İris verecek. Bunlar silinemez, hasar almaz, geliştirme yapılamaz diroitlerdir. Bunun dışında da, oyuncular yine normal şekilde diroitlerine sahip olabilecekler. Yani her şey klasik usul devam edecek sadece başlangıçta 10 diroitleri olacak. 2şer yuvaya sahip bu diroitlerle, oyunculara başlangıçta güçlenebilecekleri bir ortam oluşturulmuş olacak.

Ancak ne zamanki oyuncu 11 veya daha fazla LF-4 e sahip olur,(LF-4 türleri de dahil) o zaman oyuncunun elinde bu diroitler teker teker alınmaya başlanacak. Yani LF-4 ü olmayan oyuncular 10 A-İris e sahipken, 13 LF-4 e sahip oyuncunun sadece 7 A-İris'i olacak. Böylelikle, 20 LF-4 ve daha fazlasına sahip oyuncular ise, hiçbir A-İris'e sahip olamayacak.İşin ilginç yanı ise A-İris, içinde bulunan lazer toplarının PvP özelliğini kullanılamaz hale getirir. Yani bu irislerdeki lazerler sadece yaratıklara hasar verir. Ya da kalkan konularak savunma güçlendirilir.
    Örneğin bir oyuncu, 8 iris ve 1 apisi almış, gemisinde de 4 LF-4, 1 Kararsız LF-4, bir de magma sondası LF-4 olsun.Oyuncu toplam 6 LF-4 e sahip olduğundan, 10 A-İris, 8 İris ve 1 Apis olmak üzere toplam 19 diroite sahip olabilecek.
    Buradaki amaç, yeni başlayan oyuncuların hem daha hızlı gelişmesini sağlamak, hem de kolayca patlamadan oyundan zevk alabilmelerini sağlamak.Ayrıca, 10 LF-4 ün oyunda "fazla vurmak" anlamında önemli bir eşik olduğunu düşündüğümden, A-irislerin silinerek gelişmiş oyuncuların ekstra özelliklere sahip olmasının da önüne geçilebileceği kanaatindeyim.

2. uzayl80

uzayl80 User

herşeyi uriyi döndürürse ( paraya ) oyuncu azalması olur tabii eski raabet yok oyunda yeni itemler yeni teknolojiler yeni gemiler vs vs yyani kısaca yeni gelen herşey uriyle yapılıyor güclü olmak istiyorsan bolca uri alacaksın parayla başka yolu yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.