Yeni Başlayanlar için Kampanya!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Elzutarbu tarafından 4 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Elzutarbu

Elzutarbu User

Kısa bir süre önce, oyunda yeni başlayanlar için kaçırılmaz bir kampanya vardı. 30.000 Uridium'u %80 Tasarruf ederek alabileceğiz kampanya vardı. Bunun üzerine oyuna başlama kararı aldım. Sadece Mega Kazançlı Saat'i bekliyordum. Ama o güne kadar kampanya sona erdi.

Sizden isteğim, kampanyayı bir süre daha devam ettirmeniz, çünkü kampanya gerçekten inanılmaz ve insanları oyuna başlamaya sevk ediyor. Bana kampanyadan oyuna uzun süredir oynayan arkadaşım bahsetti ve oyuna başlamam için ikna etti. Ben de aynı şekilde birçok arkadaşımı ikna ettim. Ama kampanya sona erdi.

Lütfen isteğimi binlerce yeni başlayacaklar için kabul edin.

Tekrar, Yeni başlayanlar için geçiçi süreliğine %80 Tasarruf ile 30.000 Uridium kampanyası'nı aktifleştirin.

2. Kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. Ben de yüzlerce arkadaşımı oyuna başlatacaktım.
    Onlar da öyle.
    Yöneticiler, dışarıda oyuna başlayacak yüzbinlerce insan var bence kesinlikle bu fikri gerçekleştirin. Bu yeni başlayacaklardan çok size kazandıracak !

3. şimdikiler çok şanslı ben tr2 ilk başladıgımda 2000 uri mp1 bide credilik en kötü kalkan veriyordu

4. Tamam. Sen söyledin diye hemencik yapacaklar. (!)

5. KARANLIK

KARANLIK User

KevinLove#0 ve Elzutarbu nickli üyelerin İP adresleri kontrol edilmiş ve aynı İP üzerinden haksız destek sağladıkları ortaya çıkmıştır.Forum kurallarınca yasak olduğundan konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.