Destek Yeni Başlayanlar İçin Kodlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İNA tarafından 17 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İNA

İNA User

Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladımda oyun içerisinde kullanabileceğim kodları bana iletebilirmisiniz rica etsem?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde aktif bir kod bulunmayıp oyuncularımızdan paylaşılmış olan Lootboy kodunu isterseniz deneyiniz. Aktif bir kod olması durumunda Forum Kanalında bildirilir.
    Kullanabilceğiniz bu kodlar kullanılmış olabilir, bir deneyin derim.

İyi Forumlar.

3. DUMAN.

DUMAN. User

DTB8-EV39-YPCM-1NDR buyrun benden size bir kod umarım yardımcı olur iyi oyunlar dilerim.

4. Bu kodları nereden bulabiliriz kendimiz ?

Merhabalar bunu beğendi.
  5. DUMAN.

DUMAN. User

Bununla ilgili size yardımcı olmam forum kurallarına aykırıdır , web sitesi vb vb. paylaşmanın yasak olduğunu biliyorum yanlışım var ise düzeltebilirsiniz .

Luminous ve Themis. bunu beğendi.
  6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

@_-Thanatos-_ Modumuzun paylaştığı kodlar LootBoy kodlarıdır. Fakat bu kodların belli bir şartı bulunduğunu belirtmek isterim. (Hesabın yeni açılmış olması,x Lv den yüksek olmanız gibi)

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  7. admın lotboy dan 8 lvl gemıme kod gırıyorum olmuyor neden acaba

8. Lootboy'dan.

9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bunu açıkçası biz bilemiyoruz. Kod aldığınız yerde muhtemelen kodun kullanılabileceği hesaplar hakkında bir kısıtlama vardır, hesabınız burada yazan gereklilikleri sağlıyor mu? (Örneğin, daha önceden bu hesapta hiç lootboy kodu kullanmamış olmak, 8 seviyenin altında olmak gibi...)

İyi forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  10. daha once hıc kunlanılmadı yenı acıldı oylesıne takılıyorum bazen eskı gunlerı ozluyorum aam kod olmadı

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Genelde kodları gruplara ayırıyorlar diye biliyorum.
    1-5 seviye arası
    5-10 seviye arası
    10-15 seviye arası vb. diye
    (seviyeler örnektir )
    Bazen genel yani seviye ayrımı olmadan herkese açık olarak kod veriyorlar. :)

Luminous bunu beğendi.
  12. Lootboy da bir çok kart açmama rağmen sadece yeni başlayanlara kod verdiğini gördüğüm için programı sildim. Yeni başlayacaksan çerezlik bir şeyler veriyor işte.

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bir ara bana 1 ay VIP denk gelmişti gerçi oradan değil foruma atmışlardı. Deneye deneye en sonunda birisini kullanılmadan kapabildim. :D seviye olarak 20 civarı diyebiliriz. Kullanabildim kodu 1 ay vip aktif oldu. Dediğim gibi dönem dönem değişiyor kritlerler. :D