Yeni Başlayanlar için Saldırı için en iyi gemi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GlobalRunner tarafından 27 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar Leonov gemisine alıştım ama artık canım sıkılıyor çünkü daha iyi saldırabilmek için. Ve yeniyim denilen gemiyi açık arttırmada alabilirim yada mağazadan alabilirim ama mağazada olan gemi sadece Credit ile alınabilsin istiyorum. Çünkü Uridium'u LCB ve MCB için kullanıyorum (çok çabuk bitiyorlar).

2. Şu anda hangi gemiyi kullanıyorsunuz tavsiyem aegis alıp kasilma niz eğer can basmam hızlı kasilmak istiyorum derseniz goliath Venom tasarımı tercih ederim bu arada açık artırmaya girin ve orda günlük saatlik ve haftalik artırmalar var eğer aegis almak istiyorsanız haftaliga tıklayabilirsiniz pardon günlük tıklayın eğer Venom almak istiyorsanız haftalika tıklayın ilk önce irisle inizi ve bo2leri ve full elit hızları yapın sonrada bol bol credit kasmaya bakın cubikon kesip copunu alın 500 bin credits eder şimdi hangi server de oynadığınıza bağlı egerki tr1 de oynuyorsaniz aegis 70 150 milyon arası açık arttırmada alabilirsin Venom ise 466.757.853 m ve 986.680.538.milyon arası tahmini bir oranla alabilirsin unutmak darkorbit sabır işidir egerki üridum çekebilirsen x4 günü takvimden bak orda x4 katladikca kazan yazıyor diyelim çarşamba günü x4 var 14 tl Ye 60 k uri çek irisleirni tamamla bu sana bağlı üridum lcb kullanilmaz mcb-50 ve mcb-25 kullanılır üridum boşuna cephanelere verme x1 zaten credit ile alınıyor skylabtan Promerium gönder ve sat ambar genişletti kullan ambarın genislessinki hammedde cok olsun kasilmak için sadece ve sadece görev + cubi tavsiye ederim hangi server de oynuyorsunuz ve şuanki geminin özelliklerini bana anlat ama bu mesajda cevapla anlat

3. Aegis iyidir fakat günlük açık arttırmalarda 6.052.775 kabul olur mu onu merak ediyorum çünkü dün Citadel için 3.5 Milyon Credits verdiğimde daha fazla Credits ile başkası almış.

4. CSOYLU

CSOYLU User

Merhaba, uri ile gemi falan alma. Açık arttırmadan goli alabilirsin. Venom falan ise ganimet kunutularından çıkan montaj parçalarıyla birleştirilebiliyor. Şu an irislere odaklanman daha iyi, çünkü ilk haritalarda leonov 2 kat hasar veriyor. Goliye göre daha avantajlı yani.

5. peki Iris iyidir ama açık arttırmada 1 tane Iris için milyonlarca Credits veriliyor yani alınması zor gibi

şimdi bakıyorum 30 Milyon Credits verilmiş Iris'e

6. gece gir 10 ve 15 m ye alabılırısn aegis için 50 60 m biriktir ve bas

7. CSOYLU

CSOYLU User

LF3 yerine dükkanda 300k krediye satılan bir lazer topu var. yaratıklara 145 vuruyor. onlardan al gemiye ve irislere koy. Şu an gemi almak istiyorsan bence açık arttırmadan goli al, yanında da tasarımlar var hasar falan veriyor onları da gene açık arttırmadan al. Bir klana girersen günde 5 milyon atabilirler, çöpleri toplayarak ve görevleri yaparak da kredi kasılabilirsin. hasarına şu an en iyi etkiyi irisler yapacak. gece girersen daha ucuza da alabilirsin.

8. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Arkadaşlarımızın dediği gibi gemileri açık artırmadan almanızı, şuan için golitah gemisini kullanmanızı öneririm.

İyi oyunlar.

9. Aegis Veteran 5.4 Milyon Credits ile duruyor 6 Milyon Credits ile alabilirim fakat 10 Milyon yapacağım onu yapmak için ise görevleri yapmam gerek.

10. Peki Aegis'in özellikleri ne candan başka?

11. elite +%5 damage veteran +%5 şeref normalinin bir özelliği yok

para verkmişken elite al şerefi ne yapıcaksın bu oyunda şerefe ihtiyacın yok...!

12. Aegis Veteran 80 Milyon oldu alamayacağım artık

Aegis Elite ise o gemiye çok Credits veriliyor şimdi baktım birisi 155.432.111 Credits vermiş

Yani demek istediğim şey Elit olan gemilere çok Credits veriliyor 100 Milyonu çok kolay bulamam ki

Son düzenlenen: 27 Ağustos 2018
  13. -Star-

-Star- User

Hangi sunucuda oynuyorsun dostum,öğrenebilir miyim?

14. TR5

15. -Star-

-Star- User

TR-3'te oynuyorum,credist yardımı yapabileceğimi düşünmüştüm :)

16. Bari birisi kolay Credits kasma yolunu göstersin mesela saatte 3 Milyon Credits gibi.

17. kutu topla uridium cephaneye verme asla ve asla bırak uri biriksin katlayıcı ve kutu topla sonra gg topla gg lere bas mermi gelir zaten bol bol kapı yap

18. kardeş sen leonov kal suan hem baskınlarda şahsen onlarla ugrasmıyorum 400tp veriyor hem de toketin ve lazerin x4 x3 haritarında fazla vuruyor o yüzden oradaki görevleri al yap kasıl irisleri fulleyince goli alır yüksek haritalara geçersin kapı felan yaparsın uriyi de cephanye felan harcama biriktir droite gg ye harcarsın..
    iyi oyunlar

19. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

tr5 te 100 den aşağı anca citadel yada sperahead olur, 100-120m kredi kasmak zor değil x-6 x-7 de talon dönebiliyorsan günde 100 tane keserek baya kasılabilrsin, citadel ile hammadde çekerek skylabten ekstra gelirin olur zor değil. baktın dönemiyorsun bu tarz haritalarda, 2-3 2-4 haritalarında seri kasılarak full iris full lf3 olmaya bak. tavsiyem paranı biriktirip doğrudan venoma basmak olucaktır. bizim serverda min. 250-300m den başlıyor tasarımlar.